Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért a platinaszőke a legjobb...

Miért a platinaszőke a legjobb szín?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek olyan van, nekem meg vörös, és azt vettem észre, hogy bulikon is sokkal nagyobb előnyben vannak a kihipózott fejű lányok még akkor is ha a lenövésük több centis..:( olyan hülyén érzem magam emiatt
2009. szept. 13. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár nem én írtam, hogy barátnőre csúnya dolog féltékenykedni de egyet értek vele. Vannak olyan helyzetek amik egyértelműen maguk után vonják a féltékenységet (pl. ha a barátnőd kikezd a pároddal) de csak azért mert neki szőke a haja és emiatt többen odamennek hozzá egy buliban mint hozzád sztem még nem kellene így kiakadni. Főleg, hogy egy állítólagos barátnődről van szó ... Én a helyedben örülnék neki, hogy inkább hozzá mennek oda egy buliban mint hozzád mert vannak ennek ám előnyei is! Nekem van egy nagyon csinos, nagy keblekkel rendelkező barátnőm és amikor ketten mentünk el bulizni a pasik folyton az ő társaságát keresték mert ugye nagy cicik, mély dekoltázs hát persze, hogy mindegyiknek beindította a fantáziáját. Mivel nekem nincs nagy mellem és egy átlagos testalkattal rendelkezem nem kell félnem attól, hogy csak azért jönnek oda mert nekem nagy a cicim vagy mert feltűnően csinos vagyok ... De ha mégis csak egy egyéjszakás kaland miatt keresnék meg a társaságom az pedig könnyen elhárítható. :) De ez nagyon-nagyon ritkán fordult elő. Hidd el, hogy ha lesz az életedben egy olyan ember aki szeret az hupilila hajjal is fog szeretni és legalább tudod, hogy nem a feltűnő hajszíned fogta meg vagy csak szimplán a tested hanem vmi egész más. szépnek találta az arcod vagy különlegesnek a stílusod! :) De tényleg csúnya dolog ilyen jelzőkkel illetni a barátnődet egy internetes weboldalon. szerintem így nincs értelme Vele buliznod ha folyton csak féltékenykedsz a társaságában! Ez neked és neki is rossz!
2009. szept. 20. 22:31
 12/13 A kérdező kommentje:

:D

nem vagyok azért olyan féltékeny, de nem is járok bulizni maximum 2-3 havonta:) de neki is megszoktam mondani hogy ki van hipózva a feje:) :D szerintem nem fújom fel:D

2009. szept. 20. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert az a legfeltűnőbb! :DD
2010. jan. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!