Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért a platinaszőke a legjobb...

Miért a platinaszőke a legjobb szín?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek olyan van, nekem meg vörös, és azt vettem észre, hogy bulikon is sokkal nagyobb előnyben vannak a kihipózott fejű lányok még akkor is ha a lenövésük több centis..:( olyan hülyén érzem magam emiatt
2009. szept. 13. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

Messze nem a legjobb szín. Természetellenes, ronda, visszataszító, ráadásul egyáltalán nem trendi már. A vörös haj viszont különleges és misztikus;) Ne érezd magad hülyén!

Szintén vörös hajú lány:D

2009. szept. 13. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom azért, mert a sötétben szinte világít, feltűnőbb egy szőke, fehér haj, mint egy sötétebb szín. Nekem személy szerint nem tetszik, és úgy veszem észre kezd kimenni a divatból.
2009. szept. 13. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Mert feltűnő, másrészt mert sok könnyen kapható csajnak van ilyen haja, ezért már a srácok előre ezt gondolják az összes festett szőkéről, vagyis úgy látják, több az esélyük nála, ráadásul "trenidi" is, meg több srácnak tetszenek a plázacicák, mint amennyinek pl a rockerlányok...

Ezek mellett még erősen közrejátszik az is, hogy minden nőnek szülés után pár árnyalatot sötétedik a haja, vagyis a nagyon világos hajúak azt a hatást keltik tudat alatt a pasikban, hogy az illető nő egészséges és FIATAL, vagyis a legjobb egyed arra, hogy gyereket szüljön, akiben a pasi továbbörökítheti a génjeit (vagyis tudat alatt végülis még eléggé állatias ösztöneink vannak) Ez a szőke-dolog egyébként egy kutatás eredménye.

22/L

2009. szept. 13. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

nekem azért platinaszőke, mert minden hónapban más színű melír van benne kb és ezen mutat a legjobban! :'D

most türkiz lesz benne! *_* már várom! :'D

16/L

2009. szept. 13. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Sztem a vörös nagyon kiment a divatból a fiatalok körébe... nekem se tetszik. Inkább a 40feletti korosztálynak való. Amúgy meg az én véleményem szerint öregít.
2009. szept. 15. 22:05
 6/13 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek..

amúgy én most itt arra a természetes vörösre gondoltam, a naranccsárgára.. :D de volt már piros hajam is, az annyira nm tetszett.

2009. szept. 16. 14:02
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Én az egyik előttem szólóval nem értek egyet, h minden festett szőke hajú lány könnyen kapható. Viszont sztem jó szín a szőke, viszont már a platina túlzás.

Am nekem pl. nagyon tetszik a természetes vörös, szóval a hajad színe miatt kell sztem a legkevésbé aggódnod!!:)

2009. szept. 20. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szőke vagyok, de természetesebb hatású. Soha nem voltam könnyen kapható, de én is észrevettem, hogy mindig több pasi jött oda hozzám, mint a más hajszínű bnőimhez. Szerintem egyébként nem a haj számít, inkább az arc és hogy mennyire illik hozzá a haj. Ha gyönyörű pofija van valakinek, lehet akármilyen haja, nem fogják kerülni. Nekem ez a véleményem. És barátnőre féltékenykedni csúnya dolog ám.
2009. szept. 20. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Úgy tudtam, hogy a természetes vörös nem csak narancssárga lehet, van pirosas beütésű vörös is. Vagy rosszul tudom? Az utóbbi nekem jobban tetszik.
2009. szept. 20. 21:56
 10/13 A kérdező kommentje:

köszönöm:D

miért csúnya dolog? :DD

2009. szept. 20. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!