Miért a platinaszőke a legjobb szín?
Messze nem a legjobb szín. Természetellenes, ronda, visszataszító, ráadásul egyáltalán nem trendi már. A vörös haj viszont különleges és misztikus;) Ne érezd magad hülyén!
Szintén vörös hajú lány:D
Mert feltűnő, másrészt mert sok könnyen kapható csajnak van ilyen haja, ezért már a srácok előre ezt gondolják az összes festett szőkéről, vagyis úgy látják, több az esélyük nála, ráadásul "trenidi" is, meg több srácnak tetszenek a plázacicák, mint amennyinek pl a rockerlányok...
Ezek mellett még erősen közrejátszik az is, hogy minden nőnek szülés után pár árnyalatot sötétedik a haja, vagyis a nagyon világos hajúak azt a hatást keltik tudat alatt a pasikban, hogy az illető nő egészséges és FIATAL, vagyis a legjobb egyed arra, hogy gyereket szüljön, akiben a pasi továbbörökítheti a génjeit (vagyis tudat alatt végülis még eléggé állatias ösztöneink vannak) Ez a szőke-dolog egyébként egy kutatás eredménye.
22/L
nekem azért platinaszőke, mert minden hónapban más színű melír van benne kb és ezen mutat a legjobban! :'D
most türkiz lesz benne! *_* már várom! :'D
16/L
köszi mindenkinek..
amúgy én most itt arra a természetes vörösre gondoltam, a naranccsárgára.. :D de volt már piros hajam is, az annyira nm tetszett.
Én az egyik előttem szólóval nem értek egyet, h minden festett szőke hajú lány könnyen kapható. Viszont sztem jó szín a szőke, viszont már a platina túlzás.
Am nekem pl. nagyon tetszik a természetes vörös, szóval a hajad színe miatt kell sztem a legkevésbé aggódnod!!:)
köszönöm:D
miért csúnya dolog? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!