Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásosok figyelem! Érdekel?

Pattanásosok figyelem! Érdekel?

Figyelt kérdés
Sajnos van 1-2 pattanásom,ami sehogyan sem lehet kinyomni!Talán nem olyan fajta!DE...vettem Neogranormon popsitörlőt,10 laposat patikában,és 1 db-al áttöröltem az arcom és eltűnt másnap reggelre az összes!100 Ft volt,olcsó is és kitűnő!
2009. szept. 13. 12:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én nem találom
2009. szept. 19. 18:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Na én kipróbáltam a krémet is meg a törlőkendőt is,de semmi sőt szerintem csak rosszabb lett,mert még több pattanás jött ki rajtam!

Szerintem neked ilyen a bőröd és örülj neki,hogy megtaláltad,hogy hogyan tudod eltüntetni a pattanásaidat,de úgy látszik,hogy sajna ez nem mindenkinek válik be,hanem bőrtípus függő!

Üdv!

2009. szept. 20. 16:54
 23/23 A kérdező kommentje:
óóóó sajnálom!Elhasználtad mind a 10 lapot?Azt hittem már feltaláltam valamit! :S :(
2009. szept. 21. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!