Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó, ha így használom a ricinust?

Jó, ha így használom a ricinust?

Figyelt kérdés
Ha a ricinust csak a hajvégeimre kenem, és nem melengetem semmivel, se sapkával, se fóliával, attól még használ? Nekem csak az lenne a lényeg, hogy ne törjön a hajam. Nőni nő, csak mivel eszméletlen módon töredezik, így nem látni. köszi a válaszokat:)
2013. márc. 5. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen jó. :) Vágd le ami el van törve, és ezzel majd megelőzheted azt hogy megint eltörjön. Persze nem garancia rá hogy nem fog de ha eddig nem ápoltad semmivel akkor biztos hogy jót tesz.
2013. márc. 5. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább (extra szűz) olívaolajat használnék a helyedben. Nem olyan ragadós, mint a ricinus és több a haj számára értékes anyagot tartalmaz.
2013. márc. 5. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. márc. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!