Melyiket könnyebb kimosni a hajból? A Ricinust vagy a kókuszolajat?
nem is szabad heti 1-nél többbször, de lehet akár két hetente egy rixinus. Sokaknak tényleg segít (szépségszakmában dolgozom és látom az eredményeket) ez is hajlam kérdése mint sok más. Pl van akinek nem bírja a haja a hajhosszabbítást nekem pl nagyon gyorsan nő tőle. viszont elvékonyodott a körmöm a gél lakktól, a legtöbb nnek semmi gondja vele, pedig nekem erős körmeim vannak amugy 3 alkalom mégis tönkre tette, de szerencsére már majdnem lenőtt az rész. Ebből is látszik hogy nagyon ember függő kinek mire hogy reagál a szervezete.
A kókusz mehet bármmelyik mosás elött, de nem a tőre az egészséges haj inkább a végekre. Hajvégápolónak a legjobb szerintem és nincs tele mindenfél szintetikuus anyaggal mitn a bolti kotyvalékok.
köszönöm szépen! :)
a kókuszolajat kb 1 hónapja használom mosás előtt a hajhosszra 1-2 órát
csak annyit olvastam a ricinusról, h gondolkodom rajt, h kipróbálom, csak félek tőle, mert olvastam h nehéz kimosni (ezért tettem fel a kérdést is, h igaz-e ez), és olvastam, h sokaknak rosszabb lett tőle a haja...
ha csak a hajhosszra teszem fel, akkor a ricinus mit tud nekem segíteni?
igazából nem azt akarom h gyorsabban nőjön a hajam, hanem h egészségesebb legyen, vagy több
a szempilláimra viszont minden nap felkenném....
vélemények?? :)
Szia!
A ricinust elvileg a tövére kell kenni (mivel onnan nőnek a hajszálak), a kókuszolajat az egész hosszára lehet kenni. A ricinust tényleg 2-3x kell samponozni, hogy kijöjjön, bár, ha tojássárgát keversz hozzá, könnyebben kimosható.
A hatásáról még nem tudok érdemben beszámolni, kb. 1 hónapja használom, de nem minden mosáskor, csak amikor úgy van időm egyedül otthon üldögélni benne 3-4 órát esténként. (ez kb. minden 2. alkalom)
Vettem LadyBánfi hajszeszt is, holnap tesztelem, de azt mosás után kell 40-60 percre feltenni. Sokan mondják, hogy az meg nagyon szárít. Ha tényleg, akkor lehet veszek kókuszolajat is, aztán váltogatva 1 ricinus - 1 kókusz. A Kókusz úgyis jót tesz a fejbőrnek. Fertőtlenít, korpátlanít, ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!