Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyiket könnyebb kimosni a...

Melyiket könnyebb kimosni a hajból? A Ricinust vagy a kókuszolajat?

Figyelt kérdés
oké, h kijön mind2, de melyiket könnyebb?
2013. jan. 22. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ricinusolajól tudok nyilatkozni, ahhoz kell 2 hajmosás, de a biztonság kedvéért 3x szoktam.
2013. jan. 22. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindkettőt próbáltam már, a ricinus nagyon sűrű olaj, az macerásabb. A kókuszolaj egy hajmosással is kijön teljesen.
2013. jan. 22. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
a ricinust, az sokkal sűrübb a kókusz simán kijön. Amugy a kettő nem ugyanarra van. A ricinustól gyosabban is nő a kókusztól szebb lesz.
2013. jan. 22. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Kókuszolajat sokkal könnyebb kimosni és jobb is a hajra... na meg nem bűzlik napokig.
2013. jan. 22. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok és annyit szeretnék hozzáfűzni még, hogy nekem nem jött be a ricinus, nem növesztette gyorsabban a hajam, viszont elvékonyította. Ha mégis azon gondolkozol, hogy elkezded használni, heti max. 1 alkalmat ajánlok. Akár össze is keverheted kokuszolajjal, vagy váltogathatod őket, de a gyakori olajozás nincs jó hatással a fejbőrre.
2013. jan. 22. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:

nem is szabad heti 1-nél többbször, de lehet akár két hetente egy rixinus. Sokaknak tényleg segít (szépségszakmában dolgozom és látom az eredményeket) ez is hajlam kérdése mint sok más. Pl van akinek nem bírja a haja a hajhosszabbítást nekem pl nagyon gyorsan nő tőle. viszont elvékonyodott a körmöm a gél lakktól, a legtöbb nnek semmi gondja vele, pedig nekem erős körmeim vannak amugy 3 alkalom mégis tönkre tette, de szerencsére már majdnem lenőtt az rész. Ebből is látszik hogy nagyon ember függő kinek mire hogy reagál a szervezete.

A kókusz mehet bármmelyik mosás elött, de nem a tőre az egészséges haj inkább a végekre. Hajvégápolónak a legjobb szerintem és nincs tele mindenfél szintetikuus anyaggal mitn a bolti kotyvalékok.

2013. jan. 22. 22:50
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen! :)

a kókuszolajat kb 1 hónapja használom mosás előtt a hajhosszra 1-2 órát

csak annyit olvastam a ricinusról, h gondolkodom rajt, h kipróbálom, csak félek tőle, mert olvastam h nehéz kimosni (ezért tettem fel a kérdést is, h igaz-e ez), és olvastam, h sokaknak rosszabb lett tőle a haja...

ha csak a hajhosszra teszem fel, akkor a ricinus mit tud nekem segíteni?

igazából nem azt akarom h gyorsabban nőjön a hajam, hanem h egészségesebb legyen, vagy több

a szempilláimra viszont minden nap felkenném....

vélemények?? :)

2013. jan. 23. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A ricinust elvileg a tövére kell kenni (mivel onnan nőnek a hajszálak), a kókuszolajat az egész hosszára lehet kenni. A ricinust tényleg 2-3x kell samponozni, hogy kijöjjön, bár, ha tojássárgát keversz hozzá, könnyebben kimosható.

A hatásáról még nem tudok érdemben beszámolni, kb. 1 hónapja használom, de nem minden mosáskor, csak amikor úgy van időm egyedül otthon üldögélni benne 3-4 órát esténként. (ez kb. minden 2. alkalom)

Vettem LadyBánfi hajszeszt is, holnap tesztelem, de azt mosás után kell 40-60 percre feltenni. Sokan mondják, hogy az meg nagyon szárít. Ha tényleg, akkor lehet veszek kókuszolajat is, aztán váltogatva 1 ricinus - 1 kókusz. A Kókusz úgyis jót tesz a fejbőrnek. Fertőtlenít, korpátlanít, ilyesmi :)

2013. jan. 30. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!