Pattanásos hátra valami tuti tippet tudtok adni, ami nektek bevált?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és a hátam tiszta pattanás, nem tudok velük mit kezdeni :(2013. márc. 4. 16:27
1/6 anonim válasza:
Ha nyár lenne, azt mondanám, hogy napozz (persze ésszel!), attól nekem tökéletesen el szokott tűnni.
2/6 A kérdező kommentje:
ezaz, hogy nyáron lebarnulok és akkor eltűnnek, de ilyenkorra már elmúlik a "Nap hatása" és annyit a barnulásomról, és visszajönnek a pattanások. Szoláriumba meg nem szeretnék menni.
2013. márc. 4. 16:36
3/6 anonim válasza:
nekem régen mindig egy agyagos pakolás segített amit a kozmetikusomtól kaptam, később mikor már nem volt olyan vészes a bőröm, akkor már csak hintőporral kentem be. a tonic meg az ilyen kenceficék csak rontottak a helyzeten.. nekem az ilyen természetes dolgok jöttek be amik szárították a bőröm :)
4/6 anonim válasza:
Használj testradírt, vagy sima szappannal mosd meg az leszárítja :)
5/6 Kim Bo Mao válasza:
Ha csak a hátad pattanás, és nem csak 1-2 van elvétve akkor lehet, hogy valamiből-pl. tésztafélékből, vagy vörös húsokból, vagy sajtból-többet eszel, mint amit a szervezeted fel tud dolgozni. Ne használj rá szintetikus szarokat, lehetőleg természetes gyulladáscsökkentőkkel kenegesd, mint pl. aloe vera gél. Plussz most 16 éves vagy, valószínű, hogy még nem állt be a hormonháztartásod normálisan, tehát meglehet, hogy emiatt van.
6/6 anonim válasza:
Radírozz, tisztíts! Nekem is volt sokáig, és ez a módszer szinte teljesen lehúzta pár hét alatt. Vegyél egy jó minőségű, szemcsés (mechanikai) testradírt, hozzá egy testkefét. (Ezeket könnyen be tudod szerezni minden drogériában.) A radírt vidd fel nedves bőrre, a közepesen puha sörtéjű kefével habosítsd fel és tisztítsd meg alaposan a hátadat. Ezek után ne feledkezz meg egy jó hidratáló krémről, ami nem túl zsíros állagú és könnyen beszívódik. Hetente egyszer-kétszer kenj a hátadra magas százalékú BHA hámlasztót, ezek garantáltan elmulasztják. De ha kijön esetleg egy-kettő mégis, akkor vegytiszta, drogériában és bioboltban kapható teafaolajat csepegtess rájuk, ez garantáltan leszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!