Kombinált bőrre tudnátok ajánlani színezett hidratálót, ami bevált?
Figyelt kérdés
köszi2013. márc. 1. 22:36
1/4 anonim válasza:
A garnier bb krémje jó a kombinált bőrre való, de azt hiszem az essence nek van mattító színezehtt hidratálója, az is jó volt, de azt eddig csak müllerben láttam
3/4 A kérdező kommentje:
köszi...
most olvasgattam már több helyen is, és látom, hogy ez is a "próba, szerencse" -kategóriába tartozik..:-)
2013. márc. 2. 07:27
4/4 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne esetleg, akkor végül a Rossmannban kapható Rival de lop(vagy vmi ilyesmi a neve) terméket vettem, és nagyon jó, árban 50ml 1000ft volt.
Azért döntöttem ez mellett mert hiába akartam vmi jobb márkát venni, mindnek nagyon világos volt a színe, ebből meg van olyan kicsit erősebb, középbarna árnyalat.
Könnyen felszívódik, és nem irritál, van egy kis enyhe illata, ami hamar elmegy, és egész nap volt rajtam, estére sem volt vele semmi gond, sztem szuper. :)
2013. márc. 7. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!