Zineryt probléma! Lejárt volna a felhasználhatósági idő?
Figyelt kérdés
Már 4 hete használom, eddig semmi baj nem volt, de ma amikor használtam, viszketett a bőröm tőle, és kipirosodott. Elméletileg 5 hétig lehet felhasználni egy oldatot, ami még nem telt le, de már közel van.. Ez lehet a baj?2013. márc. 3. 23:49
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, nekem anno felírta a bőrgyógyász, hogy 2 hónapig használjam, aztán menjek kontrollra. Így is volt, a kontrollon fel akartam íratni újra, erre kérdezi, hogy elfogyott-e. Mondom nem, még kb. félig van, de csak 5 hétig lehet elvileg használni. Azt mondta nyugodtan használhatom tovább, mert semmi baja sem lesz, nem romlik meg.
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg még egyszer amikor szükséges, és figyeld meg hogy még csíp-e.Ha igen,valami miatt irritálja a bőröd,és akkor nem túl jó ötlet tovább használnod.Tapasztald ki és menj vissza a szakrendelésre ha úgy van.Én is használtam, a tájékoztató szerint ez a kezdeti időszakban fordul elő,mondjuk én a borzasztó keserű íze miatt nem tudtam használni meg szárított is :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Holnap irány bőrgyógyász, majd megkérdezem mi okozhatja a problémát!
2013. márc. 4. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!