Mi lesz a kovetkezmenye, vagy mire jo ha beszappanozom az arcom igazi szappannal? (Nem tusfurdo, nemis folyekony)
Figyelt kérdés
Tenyleg leviszi a pattanasokat? Mert kiprobaltam, beszappanoztam, majd lemostam. Nem latok semmi valtozast.2013. márc. 2. 22:52
1/7 anonim válasza:
vegyél fekete szappant az jó a pattanásokra ;)
2/7 anonim válasza:
Én a zsíros bőröm miatt használok szappant /vannak pattik is/ ebbe az a jó, hogy nem zsíros már, viszont száraz. :D
3/7 anonim válasza:
Először nem is lesz nagy változás, ehhez minden reggel és este meg kell mosni az arcod, de a változás (ha jó szappannal mosol arcot) már 2 nap után is látható lesz.
4/7 anonim válasza:
Fekete szappan, teafa szappan, kecsketejes szappan jó a pattanásokra... persze nem egy alkalommal kell használni, ennyire gyorsan semmi nem hat.
5/7 anonim válasza:
Én minden nap szappanal mosok arcot.Nem tudom a mai világban csodát várnak egy szappanos arcmosástól az emberek.Leszedi a zsírt a képedről meg a koszt erre való, nem pattanásokat kezelgetni vele!!
7/7 benedekkiss válasza:
Valószínűleg ki fogja szárítani az arcod, ami szintén nem vezet jóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!