Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma van fél éve, hogy nem...

Ma van fél éve, hogy nem mostam haja. Sima vízzel azért megmossam így félévente vagy azt se? Azzal ártanék az öntisztulásnak? Csak úgy kiváncsiságból megmosnám, hogy milyen színe lesz?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 00:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
Te vagy az, aki nem is fürdesz és a gyerekedet se fürdeted, ugye? Szerintem menj el pszichiáterhez, mert te nem vagy normális.
2013. márc. 3. 03:00
 12/23 Salx Narval ***** válasza:
100%
Minek mosogatnád félévente, jön a tavasz, esik az eső, elég az bőven.:D
2013. márc. 3. 04:39
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Agyament, legalább ne hirdesd magad. Már jó pár kérdést kiraktál ezzel kapcsolatban.
2013. márc. 3. 06:44
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
szerintem azért mosd meg sima vizzel. :)
2013. márc. 3. 11:30
 15/23 A kérdező kommentje:
Szoli után ti bekenitek valamivel a börötökvagy nektek nem szarad ki? Mivel érdemes kenni utána? Meg ugy egyáltalán kenni a bőrünk milyen termékeket használtok? Hallottam a shea vajat de hol lehet venni? Sehol sincs
2013. márc. 3. 13:58
 16/23 anonim ***** válasza:
26%
Ez hogy jön a hajadhoz? A bőrödet se mosod vagy mi?
2013. márc. 3. 14:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Csak kiprobaltam a szolit mivel ingyen volt de szárít. Kaptam egy bérletet nem tudom lejárjam e
2013. márc. 3. 14:07
 18/23 anonim ***** válasza:
26%
Bár nem járok szoliba, de ha tényleg ilyen koszos-büdös vagy, inkább ne menj. Legyen benned egy kis tisztelet mások iránt.
2013. márc. 3. 14:46
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

Értsd meg ezt: beteg vagy. Nem reagálsz a kérdéseimre. Egyszer nő vagy, akinek az egész családja nem fürdik, máskor férfi, aki arra akarja rávenni a feleségét, hogy kevesebbet zuhanyozzon. És tudom, hogy te vagy az, mert privátot írtam, és ugyanaz a neved.

Szerintem tök egyedül vagy, mert ha valaki rokon, barát látná, hogy mit művelsz, megakadályozná, mert orvosi eset vagy.

Azt már vagy ötször megkérdeztem tőled, miért ennyire fontos a te életedben, hogy ki hányszor mos hajat, fürdik, de semmi. Keresd meg a legközelebbi ideggondozót, és meséld el nekik, amit itt csinálsz.

2013. márc. 3. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

spórolásból nem mosakszol?nem olyan drága dolog a tisztálkodás. add el a szoli bérletet és vegyél belőle sampont,meg esteleg vizet...

attól nem félsz hogy begombásodik a hajad(már biztos hogy az)? ha mikroszkóp alatt látnád a fejbőrödet el is hánynád magad!!

2013. márc. 3. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!