Van olyan hajápolási terméked, amivel annyira meg vagy elégedve, hogy már-már csodaszernek titulálod?
Igen. Samponból a kedvencem a Babylove és a sárga Dulgon kids, nekem tökéletesek. Nem szárítják ki a hajam, mégis jól tisztítják, olcsók is. Ha átlag samponokat, és nem ezeket használnám, már biztos tönkrement volna a hajam. Balzsamból a Wella Pro Series Repair és Moisture (gyakorlatilag ugyanaz, csak más csomagolásban) az imádottak. Sosem cserélném le őket. Extra hosszú a hajam, göndör, de ezektől olyan jó puha és könnyen fésülhető lesz, hogy csak na. A napokig megmaradó isteni illatot már ne is említsem... Balzsam sprayből csakis Pantene Aqua Lightot használok. Ha ezzel befújom a kócos hajam, szinte kifésüli saját magát. :D És egyáltalán nem zsírosítja vagy nehezíti el, meg nem is olyan, hogy befújom és másnapra tiszta száraz lesz (mert pl. nekem a Gliss kur, Elséve, Schauma, mind ilyen volt). Aztán amit még szeretek, a kókuszolaj. Nem kell külön samponnal kimosni, elég csak balzsammal, és akár mosás után is simán használhatom, mert nem lesz zsíros a hajam tőle, mégis jól ápolja. Szérumokból sokfélét használtam/használok, pl. Gliss kurokat, Baleát, Avonosakat, de nagy különbséget eddig nem láttam köztük az illaton kívül, így ebből nincs igazán kedvencem, mindegyik jó.
Még idetennék egy hajkefét is: [link]
Nyugodtan mondhatom rá, hogy az életem változtatta meg. :D
Előző: Ez a hajkefe miért olyan jó? El nem tudom képzelni:)
Egyébként nekem az Alverde Intezíven Reneneráló balzsamja csodaszer:)
Youtube tele van videókkal róla, nézz meg párat. :D
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!