Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki gyantaztatja az arcat mit...

Aki gyantaztatja az arcat mit tapasztalt? Erosodnek a szorok vagy gyengulnek?

Figyelt kérdés
Az arcomon egyre tobb pihe (szo szerint: vekony, vilagos, de hosszu, ujjal megcsippentheto) ektelenkedik. Nem latvanyosak nagyon, de engem zavarnak. Gyantaztatasra gondoltam, de nagyon megoszlanak a velemenyek azugyben, hogy megerosodnek-e!
2013. febr. 28. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Erősödik picit, de az évek múlásával ha nem gyantázod akkor is erősödni fog. Szóval hogy most kezded el szedni vagy csak 5-10 év múlva... Én 26 vagyok, nekem 2-3 éve kezdett el látszani, nem akartam megvárni amíg a párom átnyújtja a borotváját nekem is! :D
2013. febr. 28. 16:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi....nekem eleg vekonykak meg,es nem szeretnem ha gyantazas miatt szurossa "fejlodnenek". A labamat epilalom,azon nem erosodnek,de nem is kopnak a szorok,ezert voltam tanacstalan.
2013. febr. 28. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Szúrós nem lesz!!! :) Max. banya korodra, de akkor meg már nem mindegy?! :D
2013. febr. 28. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
én próbáltam és egy idő után már ki se nőttek :))
2013. febr. 28. 16:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Lehuzhato arcmaszk leszedne-e szerintetek? En egyszer probaltam,de az nagyon "kedvesen" jott le az arcomrol,nem bantotta a szoroket....
2013. febr. 28. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen erősek a szőrszálak és milyen erős a gyökerük meg persze a maszktól is. Bár ezeket nem arra találták ki...:D
2013. febr. 28. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értem minek gyantázni már a pihéket is... senkit nem zavar, mindenkin van ilyen. Felesleges hülyeség. Még a modellek sem gyantázzák, pedig közeli képeken nagyon jól látszik az alapozó miatt rajtuk. De egyáltalán nem csúnya, neked egyáltalán mi bajod ezzel?

Jó persze a te dolgod, erősödni jó esetben nem fog, de gyengülni sem.

2013. febr. 28. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a problemam veluk,hogy hosszuak,az arccsont menten pl.szabalyosan megcsippenthetok.
2013. márc. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!