Mocsok27 kérdése:
Baj e hogy ha én a ricinus olajat csak a hajtöre kennem és nem rakok rá foliát csak törölközött? Hogy használjam h jo legyen várom tapasztalt emberek válaszát!
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 20:12
1/5 anonim válasza:
Jobb lenne ha használnál fóliát, vagy zacsit, vagy fürdősapkát, rá pedig törcsi. Én személy szerint sapkát teszek a fürdősapkás fejemre. :). Így sokkal kényelmesebb. :))
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ugyanolyan hatékony, csak megfelelő ideig legyen rajta.
Az hogy csak a hajtőre kened, nem baj, hiszen az a lényeg, ha növeszted. Viszont szerintem nem rossz ha mindenhova teszel. Fényesebb és puhább lesz a hajad. Nekem bevált :)
3/5 anonim válasza:
Nem baj, amíg el nem kezd majd hullani a hajad tőle. Mivel ez nem való a hajtövekre. Eltömíti a pórusokat, akadályozza a hajhagymák normális működését. Hajnövesztő hatása pedig sose volt egy olajnak sem. Nem erre való.
4/5 anonim válasza:
Dehogynem.. még a bőrgyógyász is ajánlja hajhullás ellen.. nekem ettől kezdett el nőni a hajam. Ismerőseim is sokan használják, rosszat még nem hallottam!
5/5 anonim válasza:
olvasd el ezt: [link]
Én személy szerint fóliázom, te is vagy úszósapka, fürdősapka, vagy fólia. Sokkal hatásosabb. Sőt ha előtte beteszed a olajat a mikróba úgy mégjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!