Van itt valaki szolárium témában nagyon tapasztalt? Lesz
valami bajom (lent)?
Figyelt kérdés
Tehát az történt, hogy ma volt életemben először szoláriumban. Nagyon világos bőröm van, azt mondta a csaj, menjek 8 percre. Mentem is, állóba. Lesz valami bajom. Ez állítólag valami eu-s, nem vágom, az mi. Plusz nem kentem le az anyajegyeimet. Az igaz, hogy most nem fürödhetek? Látszani fog ez a 8 perc holnap, nagyon durván? Őszintén mondjátok meg: a haldoklás szélén állok?
:D nem fogsz belehalni... de a szolis csaj egy idióta, hogy beküldött 8 percre.
2013. febr. 17. 17:55
2/9 A kérdező kommentje:
:"(
2013. febr. 17. 18:14
3/9 anonim válasza:
ha az EUSBA bekuldott nyolc percre akkor kb olyan mint ha csokiszoliba beallnal 2-3 percre. nyugi semmi bajod nem lesz. a nagy anyajegyeket mindenkepp kend be. de te ismered a borod. ha nagyon konnyen leegsz akkor eusba is ilyen keves idokre menj. de szerintem attol a 8 perctol semmi bajod nem lesz. sot... ha nem rendszeresen (ezalatt nem napi alkalmat kell erteni) akkor szerintem nem is lesz hamarosan szemmel lathato valtozas..
2013. febr. 17. 18:27
4/9 A kérdező kommentje:
Oh, nagyon köszönöm :) Most nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Az eu-s az ilyen kímélőbb? Én, szőkén, közelébe se menjek a csokisnak, igaz?
Amúgy testradírt használhatok, vagy az kikoptatja?
2013. febr. 17. 18:51
5/9 anonim válasza:
Az eu-s csöves a legjobb szerintem, mérsékeltebb a hatásfoka, viszont tartósabb.Nekem is mindig azt mondja a csak,hogy kevés a 6 perc, amit bent töltök, de így is barna vagyok, másfél hetente megyek egyszer és nem is akarok többre, ez is elég, a barnaság hosszú távon megmarad.
Szoli után valóban nem szabad fürdeni,mert a fény akkor épül be a bőrbe, kb. 4-5 óra kell,hogy kijöjjön a hatás. HA fehér bőrű vagy, nem kell erőltetni 8 percre a szolit, elég hatra is. Nem kell azonnal csodát várni, meg túlzásba vinni.
2013. febr. 17. 19:02
6/9 anonim válasza:
Ja és nagyon-nagyon fontos,hogy utána lehetőleg fél órán belül kend be a bőröd egy jó testápolóval és igyál sokat, a szoli nagyon szárítja bőrt, észre sem veszed.
2013. febr. 17. 19:09
7/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat :) Holnap kiugrom az ágyból és első utam a tükörhöz fog vezetni, szerintem nekem az fogja eldönteni, hányszor megyek és mennyi időre. Csak nagyon vörös a fejem amúgy is és nem szeretném, hogy leégjen...
2013. febr. 17. 19:09
8/9 anonim válasza:
8 perc egy fehér bőrűnek az sok elsőre. Első pár alkalommal 4 percre szabad menni. Nekem alapból barna a bőröm, de nyár óta nem voltam 'napon', a héten bementem 8 percre és utána 2 napig vörös voltam, persze csak másnap reggelre éreztem, hogy leégtem.
2013. febr. 18. 22:04
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
Ma felkeltem és nem látszódott semmi. Az arcom vörös volt, de az a helyzet, hogy nekem amúgy is mindig az. Nem voltam sehol sem leégve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!