Mai fiatalok? (általában) Karszőtelenítés? Te is?
észrevettem hogy egypáran az osztályból szőrtelenítik a karjukat, nem akartam hinni a szememnek.
én biztos nem tudnám rávenni magam, én is fiatal vagyok meg minden, sőt én is szinte \'mindent\' leszőrtelenítek, (fenék, kar, hátamat kivéve)
de ez azért már sok a mai tini lányoktól:
mindent szőrtelenítenek,
szinte mindenki vasalja a haját,
smink nélkül még aludni sem lehet,
havonta legalább 2x szoli,
mellet kirakni az ablakba, aztán ha valaki esetleg megtapizná vagy k*rvának nézi, még ő van felháborodva
tanga alap fehérnemű,
csipőnaci,
nyaranta szoknyák, rövidnacik, amiből fél fenekük kivan
hétvégente bulik, részegségig,
és persze a legtöbbjük discoshitet, trancet hallgat,
suliba iskolatáska helyett extra nagy batyuval járnak, órákról való lógás kihagyhatatlan,
ha pedig bennt vannak: zenehallgatás és szenvednek, hogy mikor lesz már vége,
általában 15 éves korára már mindenki \'tapasztalt\', havi rendszerességel váltják a pasikat, meg ilyenek....
Hova fajul a világ? de most komolyan, nekik ebből áll az élet, csak 10-20 év múlva már nem biztos hogy minden ilyen \'babarószaszín\' lesz
nekem ez már sok, te hova tartozol, milyen vagy?
(korral, nemmel légyszi)
15/L
(TISZTELET a kivételnek)
utolsó válaszolónak (14:08) igaza van
nincs bajom az ilyen csajokkal, csak hogy velük van tele a világ
am nem Bp.re járok
Hát én sem tudnám szőrteleníteni a karom, szerintem az úgy jó ahogy van...
Én utálom a túlzott sminket(max. egy kis spirál és szájfény). Szoláriumba még egyszer voltam 2 percet de azt is úgy h egy wellness központba voltunk és ott adtak ajándék kupont amit belehetett váltani :))de nem jött be csak kíváncsiságból próbáltam ki. :)) Utálom a csípőnadrágokat, ugyanúgy a tangát is (csak boxeralsó). Nem iszok, nem cigizek, amire büszke is vagyok :) Egyébként szeretek tanulni( legfőképp idegen nyelvet (most nyáron is angol suliba voltam, és nagyon jó volt))
15/L
Kedves kérdező!
Szerintem azzal semmi gond, ha valaki discoshittet hallgat.Énis közéjük tartozom.Fialatabb vagyok, mint te,és sajnos énis igen erős szörzetet örököltem,igy muszály szörtelenítenem.Szerintem azzal, hogy valaki a kezét szörteleníti semmi gond nincs.Persze nem kellene ugy öltözni és viselkedni, mint egy lotyó.A szolit szabályosan utálom.A hajamat énis vasalom,és csőnacit is hordok, mert jól áll.Szóval én ilyen átmenetet képezek a kettő között.Nem szeretm a hétköznapiasságot, de nem vagyok lo..ó sem.És végülis mindenki ilyennek szeret.És a ,,menők" közé tartozom.Jah és még jól is tanulok.4.3-as vol az átlagom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!