Szerintetek, aki nem jár kozmetikushoz az nem ad magára?
Nem egyszer hallottam már mamámtól, hogy azok a barátnői, akik fiatalabb korukban rendszeresen jártak kozmetikushoz, most egy jó tíz évvel öregebbnek néznek ki nála, aki nem volt gyakori vendég. Oké, azért azóta sokat változott a kozmetikaipar, de akkor is. 40 év múlva a mostani kezelések lesznek avíttak.
Érzékeny bőrre kimondottan rosszul hat, ha sűrűn kap kozmetikai kezelést - és én érzékeny bőrű vagyok.
Nincs okom panaszra, csinosnak, szépnek mondanak, pattanásokkal is csak a mensi előtti napokkal küszködök, arcpakolásokat használok (sajátokat), minden nap tisztítom az arcom, ez nekem bőven elég. És ha valaki azt mondja, hogy nem adok magamra, mert nem járok kozmetikushoz meg fodrászhoz (húgom tegnap festette be a hajam, vörösesbarna és kiba jó), azon csak nevetek.
Ha anélkül is jól nézel ki, akkor sztem nem gond. Én azokat nem értem, akik a "természetes szépséget" hirdetik, szidják a kozmetikusokat meg a kozmetikumokat ezerrel, és közbe tiszta pattanás az arcuk, a hajuk meg zsíros :D kérdem ha nem hazsnálnak semmi (állítólag) károsat hogyan lehet h mégis ők néznek ki a legrosszabbul :)
Amúgy, trendi ja, meg jó elszórni a pénzt, főleg 30+ felett ez valakinek heti program. Sztem ha nincs szökség rá tök fölösleges elmenni, a szemöldök festés nem néz ki jól, elég ha kiszeded, de azért évente 1-2-szer érdemes sztem elmenni. Ezt úgy mondom, hogy az én kozmetikusom igazán jó, olyan mint egy igazi szakember, aki ért a bőrápoláshoz stb. Terméeszetes alapanyogokból ezerszer jobb arckrémet kever nekem, mint a bolti, egy arcpakolás se ártott még sztem snekinek, sőt nekem érzésre kifejezetten jót tesz. De azért 2hetente nem járnék, már csak pénz miatt se.
A fodrásszal úgy vagyok, h biztos van aki magának jól le tudja vágni, de én ilyet nem ismerek... mégiscsak egy szakma, ha elromlott az autóm szerelőhöz viszem nem magam állok neki megbütykölni (bár tudom van aki képes rá, csak elenyésző a hobbi autószerelők száma:)). Persze befesteni egy 10 éves gyerek is be tudja, meg ha hosszú hajad van és úgyis a végét vágod csak az s enagy ügy, de egy divatosabb, félhosszú frizurát sztem cska fodrász tud csinálni. Még köztük is keresni kell egy jót, hát akkor még egy amatőrre (pl. magamra) bíznám a hajam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!