Szerintetek ez nem nevetséges egy fodrásztól?
Félévente járok fodrászhoz, mert amúgy nagyon egészséges hajam van, sosem formázom semmivel, nem törik egyáltalán, csak azért némi fazonigazításra szüksége van.
Múltkor vagyok fodrásznál, kérdi mikor vágattam utoljára. Mondom hát már régen. Na de mikor volt az a régen. Mondom fél éve. Ó hát az látszik, nagyon el van törve. Mellékesen gondoltam csak arra, hogy ha annyira el van törve (ami nem igaz), akkor nem hót mind1 e, hogy mikor vágattam, de mind1. Többet vágott, mint terveztem, de nem baj. Most megint voltam fodrásznál. Az is kérdezte, hogy mikor vágattam utoljára, azt mondtam, hogy 2 hónapja (egyébként szintén féléve). Erre ő: ja igen látszik, hogy nincs is tönkremenve, úgyhogy nem is vágna sokat. Néztem mint a búcsúba, hiszen megmondom nektek, hogy pont ugyanúgy néz ki a hajam, mint az azelőtti vágásnál. Rendszeresen nézem elöl, hátul, hogy nem e száraz, nincs e eltörve. Ha meg el lenne, akkor nővérem úgy is szólna, mert mindig tesz megjegyzéseket a hajamra, de érdekes módon, ha vágatni megyek mindig megkérdezi, hogy minek. Szóval értitek. Most akkor ilyenkor mi van? :D
Egyébként erről a Biohair szalonról van szó, ahol ugye mindig más fodrászok dolgoznak...
Úgy hívják: MARKETING.
Az az érdekük, hogy minél gyakrabban menj.
Ezért járok fix fodrászhot.
Fél évente,csak igazit egy kicsit rajta ollóval,beszárítja,2ezer,kész.
(hosszú hajam van,de túl sokmindent nem kell vele csinálni)
Elején megmondtam,hogy nem akarok vele semmi extrát,ha nyaggat,keresek mást,nekem fél évente egy 5 perces vágás,10 perc száritás kell és kész.
25/N
A fél év tényleg kevés a legtöbbeknél, negyedévente lenne ideáls.
A rutinvágást magadnak is csinálhatod, tincsenként. Elég macerás, de akkor pont olyan rövid lesz, mint amilyet szeretnél.
" Rendszeresen nézem elöl, hátul, hogy nem e száraz, nincs e eltörve."
Az alját kell nézni, ha a szálak végén világosabb pontok vannak, az az eltöredezés.
Függ attól is, hogy hogyan fodod össze, a fém és műanyag csatok jobban törik. Ha pedig az alja épp a válladat veri, szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!