Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a póthajról,...

Mi a véleményetek a póthajról, fáj-e?

Figyelt kérdés

Hol tudok venni?

Sajnos lassan nől a hajam.. és hosszítani szeretnék.. olcsó póthajjal!

2013. febr. 24. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj. Én már megszoktam teljesen.Nekem varrva szokott lenni,de több féle megoldás létezik. Pl. hőillesztéses, mikrogyűrű. Mindegyiknek van egy sajátossága. a sok mikrogyűrű szúrja a fejbőrömet, a varrat meg vastag és azt kell megszokni.Vigyáznod kell fésülködéskor ne kapj bele,mert ha kirántasz egy tincset,az tud fájni. A legolcsóbb haj az ázsiai. Futura csak alkalmakra jó, nem tartós viselésre. A futura lényegesen olcsóbb, mnit egy igazi vendég haj.
2013. febr. 24. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj. Én már megszoktam teljesen.Nekem va
2013. febr. 24. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Mivel az egyik kérdés, hogy mi a véleményünk, ezért bátorkodom leírni. Hiszti és sértődés végett nem vállalok felelősséget, ugyanis nincs megadva, hogy csak pozitív vélemény lehet.

Szóval: a póthaj ronda. Egész egyszerűen nem szép. Főleg hogy Te valami olcsó vackot akarsz, az még inkább csak látszódni fog, hogy mű az egész. És nem arról van szó, hogy nem igazi haj, hanem mindig kivétel nélkül látszik, ha az nem a Te hajad. Még soha nem láttam senki olyat, akin ne látszódott volna, hogy az nem az övé. Lassan nő, nagy kaland. Az enyém is. De soha nem csinálnék ilyet a hajammal, undorító az egész. Szerintem.

2013. febr. 24. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
én tavaly nagyon meg voltam őrülve a póthajért a szomszéd csajnak annyira szép volt aztán tönkrement és nagyon látszott,hogy mű szóval nem éri meg feltenni mivel előbb utóbb csúnya lesz pár mosás után ,nekem a subrina-recept hajnövesztő szérumtól gyorsabban nő sokkal.
2013. febr. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!