Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok a póthajról?

Mit gondoltok a póthajról?

Figyelt kérdés
rövid a hajam és nagyon lassan nő. egyszerűen képtelen vagyok kivárni azt a kb. 4-5 évet amennyi idő alatt megnőne. egyszer voltam a fodrásznál és láttam, hogy egy csajnak beteszik ,enki is olyan rövid volt a haja mint nekem és nagyon jól állt neki. ja még az, hogy vékonyszálú is és így sztem dúsabb lenne. tapasztalatokat kérnék lécci
2012. febr. 24. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
ritka az olyan póthaj amelyik tényleg jól néz ki és nincs igénytelen hatása... azt javaslom h várd meg inkább azt a pár évet h megnőjön.ápold a hajad(balzsam,pakolás),a vasalást is kerüld, nekem emellett a ricinus olaj is nagyon sokat segített,gyorsabban nő tőle.
2012. febr. 24. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. febr. 24. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az is ritka, amelyiknél nem lehet egyáltalán kiszúrni, hogy mű. A póthajas lányok 90%-áról lerí, hogy nem eredeti a haja, mert annyira undorítóan teszik fel nekik.

Én is azt ajánlom, hogy várd meg míg megnő. A ricinusolajtól nekem 2 év alatt vállig érőből derékig megnőtt. Nem tart 4-5 évbe a hajnövesztés, ha sokat törődsz vele és azt teszed, ami a hajadnak jó.

2012. febr. 24. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem rövid (éppenhogy vállig érő) és nagyon kevés (egészségügyi okok miatt), vékony szálú hajam volt/van.

3 hónapja lett feltéve póthaj (hőillesztéses). Iszonyatosan nagy önbizalmat adott, hogy végre "van hajam". Eddig mindenki hitetlenkedett, amikor mondtam, hogy ez póthaj, nem a sajátom, mert egyáltalán nem üt el az eredetitől.

Ha igényesen teszik fel és jó minőségű, a saját hajaddal megegyező színű, ápolt a póthaj, akkor senkinek sem fog feltűnni.

Ha valóban szeretnéd, akkor csináltasd meg. Nekem nagyon megérte.

2012. febr. 24. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt. Egy vagyont fizettem érte. Csak akkor volt igazán szép, amikor a fodrászom mosta meg, vasalta loknisra. Magamnak nem tudtam kibontani. Ha véletlen nem tudtam 2 hétig elmenni fodrászhoz már rasztásodott hátul. Európai egyenes haj volt. Nagyon szép tud lenni, ha profi csinálja. De a pénzt azt rá kell áldozni :)
2012. febr. 24. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

figyi... ha igényesen felteszik, akkor nagyon gyönyörű tud lenni, és egyáltalán nem látszik hogy kamu...

én is 5 éve feketéről fehérre leszívtam a hajam, azóta ha meg is nőtt, vékony, kevés, töredezik, piszok lassan nő. egy hónapja tetettem fel a póthajat, mert MOST fáradtam bele hogy megvárjam hogy megnőjön a hajam.. most hátul a hátam közepéig ér, elöl pedig a kulccsontomig. nekem most 36 dkg van felrakva, 40 centis és NAGYON imádom ! ! ^^

szóval tényleg ha alapjáraton nem vagy egy gyökér, meg aranyos kedves vagy, és a úgy érzed hogy a boldogságodhoz és a kisugárzásodhoz elengedhetetlen a hosszú haj (ahogy nekem is) akkor ne érdekeljen hogy más mit gondol... Meg persze szerintem ami 40 centisnél hosszabb, az már kifejezetten taszító :/ ha tényleg szépen igényesen felteszik, akkor nincs semmi probléma ! (:

2012. márc. 12. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

19:07-es vagyok

azt hozzátenném hogy azóta (5 éve !) nem festem a hajam, csak sötétbarnára színezem 3-4 havonta, vasalni hetente max 1x, szóval nem is kínzom a hajam, meg semmi, és mégse nő úgy ahogy én szeretném... ilyen esetekben szerintem teljesen érthető ha az embernek elege lesz, és póthajhoz fordul :/ aki ezt nem érti meg - legyen férfi vagy nő - az ássa el magát..

2012. márc. 12. 19:53
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. márc. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!