Mit gondoltok a póthajról?
Szerintem meg az is ritka, amelyiknél nem lehet egyáltalán kiszúrni, hogy mű. A póthajas lányok 90%-áról lerí, hogy nem eredeti a haja, mert annyira undorítóan teszik fel nekik.
Én is azt ajánlom, hogy várd meg míg megnő. A ricinusolajtól nekem 2 év alatt vállig érőből derékig megnőtt. Nem tart 4-5 évbe a hajnövesztés, ha sokat törődsz vele és azt teszed, ami a hajadnak jó.
Nekem rövid (éppenhogy vállig érő) és nagyon kevés (egészségügyi okok miatt), vékony szálú hajam volt/van.
3 hónapja lett feltéve póthaj (hőillesztéses). Iszonyatosan nagy önbizalmat adott, hogy végre "van hajam". Eddig mindenki hitetlenkedett, amikor mondtam, hogy ez póthaj, nem a sajátom, mert egyáltalán nem üt el az eredetitől.
Ha igényesen teszik fel és jó minőségű, a saját hajaddal megegyező színű, ápolt a póthaj, akkor senkinek sem fog feltűnni.
Ha valóban szeretnéd, akkor csináltasd meg. Nekem nagyon megérte.
figyi... ha igényesen felteszik, akkor nagyon gyönyörű tud lenni, és egyáltalán nem látszik hogy kamu...
én is 5 éve feketéről fehérre leszívtam a hajam, azóta ha meg is nőtt, vékony, kevés, töredezik, piszok lassan nő. egy hónapja tetettem fel a póthajat, mert MOST fáradtam bele hogy megvárjam hogy megnőjön a hajam.. most hátul a hátam közepéig ér, elöl pedig a kulccsontomig. nekem most 36 dkg van felrakva, 40 centis és NAGYON imádom ! ! ^^
szóval tényleg ha alapjáraton nem vagy egy gyökér, meg aranyos kedves vagy, és a úgy érzed hogy a boldogságodhoz és a kisugárzásodhoz elengedhetetlen a hosszú haj (ahogy nekem is) akkor ne érdekeljen hogy más mit gondol... Meg persze szerintem ami 40 centisnél hosszabb, az már kifejezetten taszító :/ ha tényleg szépen igényesen felteszik, akkor nincs semmi probléma ! (:
19:07-es vagyok
azt hozzátenném hogy azóta (5 éve !) nem festem a hajam, csak sötétbarnára színezem 3-4 havonta, vasalni hetente max 1x, szóval nem is kínzom a hajam, meg semmi, és mégse nő úgy ahogy én szeretném... ilyen esetekben szerintem teljesen érthető ha az embernek elege lesz, és póthajhoz fordul :/ aki ezt nem érti meg - legyen férfi vagy nő - az ássa el magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!