Az igaz, hogy a nőknél nem lesz olyan tartós hajszínük ha menstruáció alatt festetik be a hajukat?
A hajfestés eredményét ilyesmi nem befolyásolja, ez is csak ilyen tévhit.
A haj az egy halott rész, nincs hatással rá a menstruációd... max a hajhagymákra van, de azt meg nem fested.
Érdekes módon, nekem szinte mindig a piros napokra esik a hajfestésem, és semmi problémám nem származik ebből.
Valaki kitalálta ezt a sok hajas sületlenséget, aztán már úgy hirdetik, mint törvényt.
nem mai kérdés,de mivel nekem ezzel igen friss(mai) tapasztalatom van,leirom :)
Soha nem volt gond nekem ha épp mensikor festettem be a hajam,ugyanúgy megfogta.Én is hallottam előtte egyébként hogy van akinél más szinű lesz,vagy be sem fogja,anyum pont ilyen,neki olyankor nem fogja be.
Én ma befestettem a hajam,sötétbarna volt,de már nagyon le volt kopva,sötétbarna festéket vettem(máskor is vettem már ugyanezt),befestettem,megszáritottam..stb,és mikor tükörbe néztem a fénynél,azt hittem rosszul leszek,LILA lett a hajam!!Lilás,őszes...nagggyon durva....mire rájöttem,hogy csakis a menstruációnak lehet ehhez köze,hiába máskor nem volt gond,de épp ma jött meg,úgyhogy igy fogta be nekem,vagyis "szép"lila hajam lett... megvárom még elmúlik,és veszek egy másikat,befestem megint,remélem minden jó lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!