Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha megvan a menstruáció akkor...

Ha megvan a menstruáció akkor lehet hajat festeni? Be fogja fogni?

Figyelt kérdés
Vasárnap jött meg,és Pénteken este kezdem el enni a fogamzásgátlót.Péntek este ha befestem a hajam,ki fogja dobni?Még sohasem próbáltam,de sajnos őszülök elég keményen,mivel festék hiányos vagyok és a hajamon jeletkezik.Szombaton pedig jelenésem lenne,és nagyon csúnya a hajam.
2012. okt. 10. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

egyénfüggő próbáld meg.

Erről a témáról nagyon megoszlanak a vélemények.

Nekem befogja a festék,csak nem lesz olyan intenzív szép színe mint szokott lenni,olyan alap lesz..

2012. okt. 10. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

1000-ből 1 nő (kb) az akinek a menstruációja kihatással van haj vegyi kezelésére (dauer, festés... mi egyéb)

Nem hiszem hogy gond lenne belőle.

2012. okt. 10. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
ennél jóval sok nőnek okoz galibát (a szépségszakmában dolgozok). Jobb ilyenkor kivárni azt a pár napot....
2012. okt. 10. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
hát nekem nem fogja be olyankor...
2012. okt. 10. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Állítólag nem, de szerintem megér egy próbát. Semmi tudományos alapja nincs, hogy olyankor nem fogná be a festék, szóval én azt mondom hogy nyugodtan festheted. Még aki nagyon hisz benne az is azt mondja amúgy, hogy csak a menzesz első napjaiban tilos... Szóval a péntek az már mindenféleképpen oké, ha babonás vagy ha nem :)
2012. okt. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!