Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet feketére festeni a...

Lehet feketére festeni a hajat menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Olvastam és hallottam már mindenfélét, hogy lehet is meg nem is hajat festeni menstruáció alatt, de az az igazság, hogy csak szőkítésnél hallottam ezt. Feketénél mi a helyzet, azt is képes lenne ledobni a hajam?

2013. jan. 15. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért ne lehetne, attól hogy menstruálsz a hajad még ugyanolyan mint máskor is...
2013. jan. 15. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
én 2 éve festem feketére ha menstruálok ha nem és nem vettem észre hogy más lenne
2013. jan. 15. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Mégis mi változna attól, hogy épp menstruálsz? Ez baromság, ne higgy el mindent, amit olvasol.
2013. jan. 15. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
A fodrászom szerint sem jó olyanokor hajat festeni, mert a festék nem tapad meg annyira a hajon. Várd ki azt a 4-5 nappy szerintem,ha nem sürgős!
2013. jan. 15. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
*napot
2013. jan. 15. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
lehet
2013. jan. 15. 21:56
 7/8 nikk22 ***** válasza:
Én már festettem hajat menstruáció alatt. Pont feketére, és nem tudom, hogy az volt e az oka, de nem fogta be. Ugyanúgy látszódtak az ősz hajszálaim, mint festés előtt. Pedig mindig ugyanazt a festéket szoktam használni.
2013. jan. 16. 07:54
 8/8 anonim ***** válasza:
simán lehet, én is voltam 4 évig fekete és sosem néztem ezt h megvan-e éppen vagy nem. Bár nekem is voltak bnőim akik megpróbáltak iyenkor lebeszélni a festésről, merthogy nem fogja majd be, de befogta..szvsz nem számít:))
2013. jan. 16. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!