Nemrég nagyon eláztam, aminek a fejbőröm itta meg a levét. Azóta folyton viszket. Mit tudnék tenni ellene?
Kocsival mentem, így nem vittem semmi sapkát és esernyőt és természetesen kapucnim se volt. Nem számítottam arra, hogy gyalog kell mennem egy darabig, mert nem lehetett bemenni kocsival. Nagyon eláztam és tuti megfázott a fejbőröm. Milyen gyógymódokat tudtok erre?
(A sapit azóta a kocsiba tartom)
Egész biztos, hogy nem színtiszta esővizet kaptál a fejedre, hiszen ahogy a levegő is tele van különféle u.n. légszennyezési anyagokkal, szerintem az esővíz is tartalmazza ugyanazokat. Ha pedig még tetőről, erkélyről lemosott vizett is kapott a fejbőröd, = ezektől az anyagoktól lehet a fejbőr-viszketés = moss alaposan hajat!
Valószínű, hogy meg is fáztál, ezért nemcsak a jó meleg vízben való hajmosás és fürdés az ajánlott, hanem célszerű lenne néhány gőzölést is törölködő alatt végezni, hogy az orr, fül, stb. belső járatai is át tudjanak melegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!