Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nemrég nagyon eláztam, aminek...

Nemrég nagyon eláztam, aminek a fejbőröm itta meg a levét. Azóta folyton viszket. Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Kocsival mentem, így nem vittem semmi sapkát és esernyőt és természetesen kapucnim se volt. Nem számítottam arra, hogy gyalog kell mennem egy darabig, mert nem lehetett bemenni kocsival. Nagyon eláztam és tuti megfázott a fejbőröm. Milyen gyógymódokat tudtok erre?

(A sapit azóta a kocsiba tartom)

2013. febr. 24. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Egész biztos, hogy nem színtiszta esővizet kaptál a fejedre, hiszen ahogy a levegő is tele van különféle u.n. légszennyezési anyagokkal, szerintem az esővíz is tartalmazza ugyanazokat. Ha pedig még tetőről, erkélyről lemosott vizett is kapott a fejbőröd, = ezektől az anyagoktól lehet a fejbőr-viszketés = moss alaposan hajat!

Valószínű, hogy meg is fáztál, ezért nemcsak a jó meleg vízben való hajmosás és fürdés az ajánlott, hanem célszerű lenne néhány gőzölést is törölködő alatt végezni, hogy az orr, fül, stb. belső járatai is át tudjanak melegedni.

2013. febr. 24. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok ezeken, kb 1 hete történt, de azóta is viszket és hámlik :( Hát elég fás helyen mentem tuti csöppent rám az ágakról valami trutyi.
2013. febr. 24. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
valamilyen hajpakolás ami korpás bőrre van, hátha segit
2013. febr. 24. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hordj sapkát, ne csak akkor amikor esik, hanem amúgy is. Hajmosás után mindenképp hajszárítóval szárítsd a hajad. Idővel el fog múlni, többet nem tudsz tenni... de esetleg elmehetnél bőrgyógyászhoz, ő biztos felír valami spéci sampont
2013. febr. 27. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha korpás akkor vegyél Nizoral sampont!
2013. márc. 19. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!