Melyik a jobb? Borotva, gyanta, epilálás?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az intim területek, a hónalj, a láb szőrtelenítésére is. Melyik az előnyösebb? A gyanta ill. az epilálás mennyire fáj?2013. febr. 21. 20:23
1/6 anonim válasza:
A borotva fájdalommentes, de nem tartós és még meg is erősödik tőle a szőr. Például nekem a hónaljam az ilyen. Olyan szinten megvan erősödve, hogy mindennap borotválnom kellene. A gyanta meg az epilálás az fájdalmas, viszont tartós. Intim területen jobb a gyanta szerintem, lábra az epilátor nagyon jó és utána borotvával menj át újra a lábadon és akkor selymes lesz a bőr.
2/6 anonim válasza:
Cukorpasztát használok, kíméletes, kiszed minden szőrt, nem kell utána még borotválni mint epilátornál, tartósabb is. Mondjuk intim helyen borotválok, mert az túl érzékeny ilyesmikhez.
3/6 anonim válasza:
lábon/hónaljon gyanta (nekem nem is fáj, először még talán, de utána megszokod, és tartósabb is)
intim helyen meg borotva, mivel elég bizarr lenne, ha valaki ott nyúlkálna, és szedné le>.<
4/6 anonim válasza:
A gyanta a legjobb.Nem olyan fájdalmas,de ez tőled függ mekkora a fájdalomtűrő küszöböd,de utána megszokod.
5/6 anonim válasza:
Én a lábamra (a combot kivéve) epilátort vagy hideggyantát használok (a selymes hatásért a lábamon aztán átmegyek borotvával) a bikinivonalamra és hónaljamra úgyszintén epilátort.
6/6 anonim válasza:
Gyanta minden hol jo a kerm az is minden hol csak alul nem ajálott azon kivül mindegy de nekem a legjobban lábbmon az elktormos bortva honaljomn a sima bortva a bikin vonalomn meg a gyanta de az epllátor az nagyon fáj olyan mint ha a hajszáladt egyesvel rádásul eröszakosan tepnek tehát jobban jársz ha nem tudd meg milyen erzes az eplátor mert az b****ra fáj (bocsánat a károm koddás ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!