Lányok! Van olyan köztetek aki próbálta már epilálni a punciját? Esetleg gyantázni?
Mindkettőt próbáltam!
Mindkettő iszonyú rossz érzés elsőre! Én kb 2 éve gyantázok, epilátorozok felváltva. Ha választanom kéne a gyantát választanám.
Igaz hogy fáj, de 3-4 rántással meg is van az egész, szép sima, és kb 2 hétig szőrtelen.
Az epilátorral kicsit brutálisabb, mert ugye szálanként tépkedi ki és kínkeserves, hosszabb ideig is tart. + a gyantától én kevésbé irritálódom, epilátor sokkal jobban irritál, és mintha a gyanta alaposabban is szőrtelenítene.
én epilálom oldalt de nagyon középen nem megy mert nagyon fáj, ott borotválom
egy idő után meg lehet szokni és kb. 3. alkalomnál nem nagyon fáj
Én mindenképp a gyantát ajánlanám. Epilátorral nagyon nagy szenvedés lenne Neked elsőre, lehet nem bírnád magadnak csinálni.
Gyantázni kozmetikusnál szeretnél vagy otthon? Ha otthon szeretnél amikor megszáradt a gyanta mindenképp nagyon gyorsan, határozott rántsd le, ne habozz!
otthon szeretném majd. hát nem sokat szeretnék vele szenvedni, szóval egy gyors mozdulat :D
Köszi a válaszokat! :)
Növekedéssel megegyező irányba kend fel, majd növekedéssel ellenkező irányba kell lehúzni, vigyázz hogy meg ne égesd magad! Esetleg előtte nézz pár videót a youtube-n, hogyan fogj hozzá stb...
A széleitől kezdd és haladj befele, vagyis én így szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!