Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel ápoljátok hosszú hajatok...

Mivel ápoljátok hosszú hajatokat hölgyek?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon csúnya a hajam, mármint hullik és sehogyan sem áll.

Mit használhatnék rá, hogy dús, és igazán szép legyen. Az állaga is olyan semmilyen. Szeretnék puha hajat, olyan szépet. Nem tudom megfogalmazni sajnos másként.

2013. febr. 21. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne vasald a hajad, és használj hajpakolást.

Miket használsz a hajadra, hogy ilyen rossz állapotban van?

2013. febr. 21. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
szia! nekem is nagyon hullott a hajam. sötétbarnát megcélozva feketévé lett hajamat szőkítettük vissza, ami nem mindig sikerült olyanra, amivel utcára léptem volna, úgyhogy jött rá a következő barna festék... mondhatom ez nagyon megviselte. soha többé hajfesték! azóta nem győzöm rendbe tenni. ami igazán bevált az a natúrsamponok, balzsamok és az olajos pakolások. azóta nagyon szépen javul a hajam állapota
2013. febr. 21. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Semmit nem használok rá. Nem vasalom, nem is vasaltam, az esküvőmre kivasalta a fodrász és ennyi. Nem sütöm, de még csak nem is szárítom, magától szárad.

Nem tudom miért olyan amilyen.

2013. febr. 21. 21:41
 4/4 anonim válasza:

Fodrászkellékesnél veszem a sampont és balzsamot jó ideje (olcsóbb is és tényleg jó dolgok,nem az agyonreklámozott kencék).

Én most a kallos-nak a pumpás kiszereléses piros samponját és balzsamos hajpakolását használom (nem tudom mi a neve, fehér a flakon,piros körök vannak rajta). Nagyon jó puhi tőle a hajam, plusz szárítás előtt az Infinity olajából teszek rá egy pumpálásnyit. Jók a pumpás kiszerelések, jobban tetszenek mint a sima flakonosok.

Lehet neten is megtudod venni őket. Én a sampont 400-ért, a balzsamot 450ért, az olajat 900-ért vettem egy hónapja kb. Nemtudom,hogy az Infinity-t megtudod-e venni,már az én boltomban sincs többet, de vmi másik hajolajat érdemes a hajszálak végére dörzsölni amíg vizes.

2013. febr. 25. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!