Göndör hajú lányok, hogyan kezelitek a hajatokat? Milyen gyakran mossátok, fésülitek? Milyen hosszú? Stb. minden érdekelne.
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 14:21
1/4 anonim válasza:
Hetente egyszer mosom. 2-3 napig megmarad szép loknisnak, azután gubancolódik és kénytelen vagyok kivasalni. Használok rá samponon meg balzsamon kívül hajolajat is, meg hajmosás után szoktam rátenni hajhabot, mert akkor nem állna sehogy göndör verzióban. Amúgy derékig ér a hajam
2/4 anonim válasza:
Kb. egy hónapja vágattam le, mert a hajvasalás miatt nagyon töredezett, szóval most egy kicsivel a vállam alattig ér.
Hetente kétszer szoktam mosni, a Syoss-nak van egy sampona a göndörödő, száraz hajra, aztán pedig szintén a Syoss-nak van egy balzsama a göndör hajra. Hajvasalásnál pedig a Schwarzkopf got2be hővédő spray-t használom. Általában copfban van a hajam, olyankor csak reggel, este fésülöm, de ha ki van engedve akkor sokszor. :D
3/4 anonim válasza:
Hetente 1x mosom, zselét vagy hajhabot használok rá hosszú a hajam 16/L
4/4 anonim válasza:
én is hetente egyszer mosom, de van, hogy tíznaponta. göndörítő hajhabot használok rá, hogy szépen álljon, és hajmosások között is ilyen direkt göndör hajra való sprayt, ami visszaállítja a hullámokat, ha kinyúltak az összefogás, frizurák, stb. miatt. fésülni csak hajmosáskor, vizesen, szárazon nem szabad. és nem szárítom hajszárítóval, csak levegőn. hátközépig ér, göndören, amúgy kb. derékig érne, ha egyenes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!