Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép, hosszú hajú csajok!...

Szép, hosszú hajú csajok! Hogyan ápoljátok a hajatokat, hogy ne törjön és károsodjon?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
hetente 1 x átmosom 1l szénsavas ásványvízzel
2012. ápr. 16. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
* 1 liter
2012. ápr. 16. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Nekem alapvetően nagyon dús, hullámos, sötétbarna combig érő hajam van, ami könnyen zsírosodik. Általában 2 mosási módszerem van.

Nyáron szulfát- és szilikonmentes sampont, szilikonmentes balzsamot és kókuszolajat használok.

Télen legtöbbször ugyanazt a sampont, de kb. minden 4. mosásnál valami SLES/SLS samponnal mosom. Mellette szilikonos balzsamokat használok, pakolásokat, kifésülő sprayket, hajvégápolókat, néha olajat. Ez a költségesebb megoldás. :D (Egy flakon balzsam 4, max. 5 hajmosásra elég a hajamra.)

2-3-4 naponta szoktam megmosni. Szinte mindig csak a fejemen samponozom, és óvatosan bánok vele, nem dörzsölöm meg ilyenek. Magától hagyom megszáradni.

Majdnem minden nap feltűzöm, ez sokat segít, hogy ne száradjon ki, meg ne roncsolódjon.

Mivel már nem növesztem, havonta 1-2 centit vágok a végéből.

2012. ápr. 16. 17:15
 4/4 A kérdező kommentje:

második:

Hát gratulálok,biztos nagyon szép hajad van,és köszönöm a tippeket!:) Én most növesztem,most félhosszú,de az a baj,hogy eléggé törik :( tavaly nyáron rengeteget vágtak belőle,pedig szinte derékig ért:/ tanácstalan vagyok,hogy lenyírassam-e,vagy hagyjam tovább nőni..de szerintem megfogadom az ötleteidet,és reménykedem!:)

2012. ápr. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!