Bulira kéne valami jó frizura. Mindenképp szeretnék kiengedve hagyni, csak nem tudom, mit csináljak vele. Arra gondoltam, hogy befonom sok pici tincsre,és bulira kibontom,és hullámos lesz. Kb ilyesmire gondolok (csak barna hosszú hajra):
Ja és hogy egészen a tövekig befonjam, vagy csak a tövektől 10cm-re és attól lefelé? Melyik lenne a jobb? A frufrumat nem akarom a fejtetőmre feltenni,csak simán lógni hagynám az egészet:D
2012. ápr. 11. 18:06
2/7 anonim válasza:
szerintem vasald ki,vagy valami hasonlót.nem kell annyit gondolkozni egy ilyen kicsiségen.:)
2012. ápr. 11. 18:41
3/7 A kérdező kommentje:
de esőt mondanak, és ez a buli nagyon fontos lesz,mert lesznek ott "fontos" emberek:D esőtől pedig begöndörödik,még ha esernyő van is nálam,akkor is a párától, gondoltam a hullámosnak annyira nem árthat a pára
2012. ápr. 11. 18:44
4/7 anonim válasza:
Szerintem szép a hullámos haj, meg ha esik az eső, akkor tényleg ez jobb lenne, mint az egyenes, főleg ha hajlamos a hajad behullámosodni ahogy írtad is.
Az hogy mettől meddig fonod be, az attól függ mennyire szeretnél hullámos hajat :D De én a helyedben hagynék egy 10 centit a tetején, nehogy a fonás miatt lelapuljon, vagy rosszul sikerüljön, és akkor kezdheted elölről :S
Esetleg hajvasalóval vagy hajsütővassal is begöndöríthetnéd, ha van otthon, és ha meg tudod csinálni, mert az is szép :)
2012. ápr. 11. 19:32
5/7 anonim válasza:
A kérdésre válaszolok-szerimtem igen és örülj neki, hogy ilyen a hajad
szerintem jobb ha hullamosan hagyod, vagy egy kicsit begondorited, nem kell tulzasba vinni, mivel a hullamos haj sokal felszabadultabba teszi a viselojet.nem ugy mint peldaul az egyenes haj, arra nagyon kell vigyazni h egyenes maradjon..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!