Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek milyen hajkapszula vált...

Kinek milyen hajkapszula vált be ill. nem vált be, és mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ricinus olaj kúrán vagyok már 2. hónapja, dúsabb lett tőle a hajam, de még nem vettem észre hogy nőtt volna, és most kb 1,5 hete kezdtem el szedni a Dm-es haar vital komplexet, de még csak a körmömön látom az eredményt, nagyon erősek, és nagyon gyorsan nőnek :) de én igazából a hajamon akarok látni változást! Kinek mi vált be?

2013. febr. 19. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Biovanne-t szedtem egy jó fél évig, az semmit nem használt(nekem),aztán a nagynénim patikus ő ajánlotta a Revalidot azóta is szedem ( 8hónapja) és nagyon sokat nőt hajam, egészségesebb. A Ricinus kúrát én is csinálom én teszek hozzá tojássárgáját(száraz hajra) meg mézet(fényes lesz tőle a hajad). Illetve csak szilikon mentes termékeket használok(Alterra) ez is nagyon sokat segített a hajam állapotán.Ha érdekel a szilikon mentesség ajánlom neked ani blogját [link] . Még sok más hajápolási csint-bint el leshetsz tőle. Én hetekig bújtam a hajápolós posztjait,hasznosak!:)
2013. febr. 19. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Revalidot próbáltam a hajamra. Igazából a bőröm lett szebb, pikpakk elmúltak a patik, de ennyi kb. Ja, meg iszonyú éhes lettem tőle.
2013. febr. 19. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ajánlom Ani blogját,sokat bújtam én is :) hasznosak.A kérdésre visszatérve nincs olyan dolog ami felgyorsítaná a hajnövekedést,csak akkor ha vitaminhiányos vagy...a ricinus olajat én is használtam,ápolja szépen a hajat,puhább lesz de nem nő gyorsabban a tévhitek ellenére...sok jót hallottam a Dm márkás vitaminról de még nem próbáltam,neked remélem bejön :) én s szedtem revalidot,picit erősebb lett a hajam tőle meg dúsult is.Szedtem kalcium kovaföld kapszulát is,különösebb változást nem láttam se a körmömön se a hajamon... Ha növeszteni akarod a hajad használj hajvégápolót az megóvja a töredezésektől :)
2013. febr. 19. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt a DM-eset szedem, nekem gyorsan nől tőle a hajam, viszotna körmeim ugyanolyan gyengék. 1,5 hét alatt ne várj nagy változást, nekem az 1. doboz után kezdett el gyorsan nőni ami ugye (3 hónapra van) ugyan viszont nőtt mint a gomba, havonta kellett festeni mert 2- 2,5 centit is nőtt tőle, kb. fél év után hagytam ki pár hónapot és most megint újból szedem :)
2013. febr. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!