Mi volt a legradikálisabb hajvágásod?
10 éves koromban vágattam le a hosszú, szép hajamat meglehetősen rövidre. Természetesen nagyon hullámos hajam van, amit akkoriban lehetetlen volt kezelni, rémesen állt, mint egy csapzott állatka, olyan voltam. Aztán 6. osztály előtt megint elkövettem ezt a hülyeséget. Senkinek sem tetszett. Ha egyenes lenne a hajam, máshogy állt volna, vagy ha kivasaltam volna, vagy valami.
De most is simán leváatnám nagyon rövidre, de a barátom agyf@szt kapna. Én simán levágatnám a helyedben, ha ennyire hosszú, bár nekem amúgy is jobban tetszik a rövidebb haj.
Rocker korszakom vége felé a lapockámig érő hajam vágattam oldalt 3mm, középen 3cm punkosra.
22/F
NE engedd anyukádnak, hogy levágja! ha te nem akarod levágni, akkor NE vágjátok le!! mondd meg neki, hogy nem akarod és kész, hagyjon ezzel békén.
miért akarja levágni a hajadat? csak nem el akarja adni?.. mennyi idős vagy?
5 éves koromban a fenékig érő gyönyörű szőke hajamat fülig érőre vágatta anyu.
Nagyon rosszul nézett ki, utáltam. Alig vártam,hogy megnőjön.
Aztán 17 éves koromban egyik napról a másikra hirtelen elhatározásból a derékig érő hajamból mellig érő lett.
Ezt mondjuk nem bántam meg, sokkal egészségesebb lett, mert már nagyon el volt töredezve.
Most kb hátközépig ér, növesztem.
Sosem vágatnám mellig érőnél rövidebbre, nem illik.
Csak akkor vágasd le, ha szeretnéd. Anyukád miért ragaszkodik hozzá?
Hány éves vagy?
18 évesen hátközépig érőből egészen rövid, tüsis + be lett festve hidrogénszőkére. :)
Mindenkinek tetszett :)
Sztem amúgy menj el fodrászhoz nagyon jó és divatos frizurák vannak nőknek, valakinek jobban áll a rövid, v félhosszú haj. A combig érő haj szép egy kislánynak de bizonyos kor felett már sokkal nőiesebb egy max mellig érő haj, és mindenképp divatosabb. Ráadásul nincs vele olyan rengeteg macera. Főleg az egész röviddel.
De anyukádnak ne hagyd h belekontárkodjon és te se, mert csak sírás rívás lesz a vége inkább keress egy ügyes fodrászt.
Biztos, hogy egyből bevállalnál egy nagyon rövidet?
Az azért elég nagy változás.
Hogy milyet válassz, az függ az arcformádtól, a hajad szerkezetétől (dús, vékony szálú, vastagszálú, egyenes, hullámos, göndör...), és még sok mástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!