A fazonja direkt ilyen, az a célom, hogy az egészet összenövesztem. A végéből direkt mindig többet vágatok, mint máshol.
Köszönöm neked is a válaszodat :)
Még egy 10cm-t biztos szeretnék, ami legalább egy év még nekem. Ha azt a hosszt eléri, már nagyon-nagyon boldog leszek :)
Köszönöm a válaszod, ment a zöld kezecske :)
Szépséges:) De tényleg, hosszra, színre és dússágra is tökéletes.
Megkérdezhetem, hány éves vagy?:) Privátban is válaszolhatsz, ha itt nem szeretnél.
Gyönyörű hajad van és a színe csodás!
Én is 10 centit szeretnék még a hajamhoz, mert akkor már le fog érni a fenekemig és az minden vágyam. 3 éve növesztem már folyamatos ápolgatás mellett. Megkérdezhetem, hogy te mivel ápolod a hajad, milyen termékeket használsz hajápolást terén? Hátha mondasz valami újdonságot :)
A hajam festve van, nem ez az eredeti színe, bár nem vettem észre változást, vagy romlást az állapotában a szőkítés miatt.
Hetente, vagy 6 naponta mosok hajat, mert egyáltalán nem zsírosodik. Hajszárítót egyáltalán nem használok, így mindig magától szárad meg (télen ez elég macera, de megoldható) :) Kivasalva az elmúlt 2éveben legfeljebb 5x volt, hővédővel. Nem szeretem vasalni, mert egyrészt az alsóbb tincsek már elég hullámosak, azok meg pikk-pakk visszaugranak, és nem is áll jól.
Használok mindig hajpakolást, Kallos márkájút, a fodrászkellékesben kapható. Ebből mindig másfélét, mert a kicsi is fél évég elég legalább, addigra pedig megunom az illatát, ugyanis kellemes és erős illatú termékek. Samponból változó. Szoktam olívaolajat kenni mosás előtt a végeire, szerintem az is jó. Használok még fésülést könnyítő sprayt, ugyan a képen pont nem látszik, de elég hullámos a hajam, és kell, hogy mosás után ki tudjam fésülni. Hajvégápolóból az olajos Gliss kur nekem nagyon jó volt, sokáig elég is, de nem veszem meg ismét, mert ezt is 8.hónapja használom, és másfélét (Avon)szeretnék kipróbálni.
Szerintem ennyi, mindegyikből nagyon keveset használok, mert a folyamatos ápolás híve vagyok. Hajpakolásból nagyon szeretem a Kallost, már sokfélét próbáltam, jók. Olcsó, így bőven rakok rá, nem félek attól, hogy mi lesz ha elfogy :D
Megy a zöld kezecske :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!