Nagyon ki van száradva és repedezve a kezemen a bőr. Gyakran már vérzik is, ahogy szétreped. Háza praktika?
Nagyon csúnya a kezem,úgy néz ki mint valami idős embernek,a szárazságtól,mintha ráncos lenne,nagyon csúnya. És sokszor vérzik is,ahogy szétreped,és semmi nem használ már. egy hónap alatt 2 tubus kézkrémet meg fél doboz Baba testápolót kentem el rá és nem használt. Mit tudok itthon csinálni,ami nem kerül pénzbe és mégis hatásos lehet? Valami pakolás vagy mit tudom én,de már kiakaszt ez a helyzet,hogy olyan,mintha kicsi lenne a bőr a kezemre,mert annyira feszül és már reped is szét.
Légyszi valaki adjon használható tanácsot,amihez nem kell pénz,mert szépségszalonba menni ilyen-olyan kezelésekre nincs pénzem meg a drága kézkérmekre sem,azok meg nem is használnak amúgysem!
Előre is köszönöm!
Na,melyik praktika hozta a kezed rendbe kerdezo?
Tudom,regi kerdes,de hatha nezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!