Nagyon ki van száradva és repedezve a kezemen a bőr. Gyakran már vérzik is, ahogy szétreped. Háza praktika?
Nagyon csúnya a kezem,úgy néz ki mint valami idős embernek,a szárazságtól,mintha ráncos lenne,nagyon csúnya. És sokszor vérzik is,ahogy szétreped,és semmi nem használ már. egy hónap alatt 2 tubus kézkrémet meg fél doboz Baba testápolót kentem el rá és nem használt. Mit tudok itthon csinálni,ami nem kerül pénzbe és mégis hatásos lehet? Valami pakolás vagy mit tudom én,de már kiakaszt ez a helyzet,hogy olyan,mintha kicsi lenne a bőr a kezemre,mert annyira feszül és már reped is szét.
Légyszi valaki adjon használható tanácsot,amihez nem kell pénz,mert szépségszalonba menni ilyen-olyan kezelésekre nincs pénzem meg a drága kézkérmekre sem,azok meg nem is használnak amúgysem!
Előre is köszönöm!
menj el bőrgyogyaszhoz.
nekem is ilyen volt a kezem, de kaptam elocomos, szteroidos alapú kremet.
havi 4xer kenem. és nem jön elő
ha már verzik is,ne házilag csináld. tudom mit beszélek..
Szia!
Sajnos én minden télen ezzel szenvedek. Vannak napok mikor nagyon durva, de olyan is van hogy egész szép. A hideg miatt van.
Hordj kesztyűt kint amikor csak kimész. Krémezd sűrűn és kerüld a gyakori kézmosást.
Nálam is elfogy 1-1,5 tubus kézkrém egy hónapban.
Én este lefekvéskor nagyon bekenem tégelyes Nivea krémmel, de tényleg nagyon!!
Sajnos ez addig így van nálam, amíg nem tavaszodik ki.
Menj el dokihoz és gyógyszertárban kevert krémet vegyél rá.
Addig még a babaolaj is jó lehet rá.
Az olívaolaj, kókuszolaj, zsír, vaj, méz is nagyon jó!
Kint pedig hordj kesztyűt.
2-es vagyok
én kipróbálom az olivaolajat!
Jajj nem hittem,hogy ennyi hasznos tanácsot akpok,köszönöm :)!
Kesztyűt mindig hordok,de való igaz,hogy gyakran mosok kezet. Bőrgyógyászhoz mire eljutnék,kitavaszodna és olyankor ez a problémám meg szokott szűnni,tehát oda inkább nem megyek. De a többi ötlet közül majd mazsolázgatok és kipróbálom őket :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!