Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? (zsíros haj)

Mit csináljak? (zsíros haj)

Figyelt kérdés

Nos már kezdem unni hogy lassan 1- 2 éve kénytelen vagyok mindennap hajat mosni mert másnap estére már a hajamból meglehetne kenni egy kenyeret...hallottam róla, hogy nem tesz jót neki a sok mosás, de biztos nem fogok kimenni az utcára úgy...

több tucat sampont kipróbáltam de nem sok sikerrel, és már nem tudom mi tévő legyek, esetleg van valaki aki hasonló helyzetben volt és sikerült valami megoldásra lelnie?

f/21

2013. febr. 14. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
balea fújós szárazsampon!
2013. febr. 15. 07:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is elég gyorsan zsírosodó hajam volt. Aztán több évnyi "hozzáértő" tanács próbálgatása után, kikísérleteztem egy saját módszert.

Dm-ben vettem Svédcseppet(Naturland) és teafaolajat (aromax). Ezeket összekeverem, és minden hajmosás előtt jól átdörzsölöm, átmasszírozom vele a fejbőrömet. Rajtahagyom vagy fél órát, majd Kénes samponnal (szintén Naturland) megmosom a hajam.

Így néhány hét alatt elértem, hogy három-négy napig is bírja a hajam.

l/18

2013. febr. 15. 15:27
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Vaószínű hormonális probléma lehet nekem is ugyenez van és ezt mondta a bőrgyógyászom...

2013. márc. 14. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!