Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? (zsíros haj)

Mit csináljak? (zsíros haj)

Figyelt kérdés

Nos már kezdem unni hogy lassan 1- 2 éve kénytelen vagyok mindennap hajat mosni mert másnap estére már a hajamból meglehetne kenni egy kenyeret...hallottam róla, hogy nem tesz jót neki a sok mosás, de biztos nem fogok kimenni az utcára úgy...

több tucat sampont kipróbáltam de nem sok sikerrel, és már nem tudom mi tévő legyek, esetleg van valaki aki hasonló helyzetben volt és sikerült valami megoldásra lelnie?

f/21

2013. febr. 14. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha hosszú a hajad, akkor össze tudod fogni. Mást nem tudok javasolni, talán száraz sampon?
2013. febr. 14. 21:56
 2/13 A kérdező kommentje:
rövid hajam van 3-4 centis, már kipróbáltam elég sok sampont a márkástól a nevesincsig, egyik se segített :/
2013. febr. 14. 21:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért zsírosodik mert mosod minden nap... gondolom nem is jó fajta samponnal. Kiszárad a fejbőr tőle, ezért több zsírt termel mint akkor tenné ha nem mosnád ennyit. Naturland kénes sampon segíthet, meg Stella Herbavita hajszesz.
2013. febr. 14. 22:00
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy vagy vele, de csupa zsíros hajjal biztos nem megyek ki az utcára... így kénytelen vagyok mosni mivel mindennap járok emberek között..

és mint írtam, kipróbáltam már egy csomót, kb. 30-40 db- ot, szval nem hiszem, hogy a minőséggel van a gond, egyik se volt hatásos, de majd megnézem amit ajánlottál :)

2013. febr. 14. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Látom nem érted. Attól zsírosodik, hogy minden nap mosod. Hagyd abba ezt egy 3 napra legalább és utána mosd meg. Hagyj nagyobb időközöket.
2013. febr. 14. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:

probald ki a száraz sampont. én herba vitat hasznalok,por allagut. így a 2. napon is emberi kulsom van

17L

2013. febr. 14. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
NEM ez egy tévhit! Sokan mosnak 1 2 naponta hajat, mert zsíros. Nekem is az. Én sem találtam rá még megoldást... Bár az igaz, hogy azért is olyan zsíros mert mindennap mosod, de megértelek mert én sem mennék zsíros kenyér fejjel az utcára :D Talán még azt tudom tanácsolni, hogy normál hajra való sampont vegyél mert az kevésbé szárítja a fejbőrt ;)
2013. febr. 14. 22:19
 8/13 A kérdező kommentje:
kedves 5-ös , értem én, tudom, de nem unalmamban kezdtem el mosni 2 éve... akkor kb. 3-4 naponta mostam, de utána valami változott :)
2013. febr. 14. 22:19
 9/13 A kérdező kommentje:
por állagút próbáltam, attól se volt sajna jobb :(
2013. febr. 14. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=trc3eyKVvbU

Már annyiszor megcáfolták szakemberek ezt a tévhitet, hogy a gyakori hajmosástól zsírosodik a haj... nem tudom ezt anno ki találta ki, de nem igaz. Hát nem épp azért kezdtem gyakrabban mosni, mert láttam, hogy hamarabb bezsírosodik? A zsírosodás volt előbb tehát, nem a hajmosás.

2013. febr. 14. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!