Milyen hajat ajánlotok tablófotozásra?
Figyelt kérdés
kicsit hoszabb mint válig érő hullámos barna hajam van. és tablófotózásra mit lehetne belőle kihozni.nem akarom feltűzetni semm konyt sem fonat,legyen kiengedve...és hullámos sem göndört sem szeretnék lehetőleg egyenest. de azért valamit mégis..légyszi ne oltogassatok;)2013. febr. 14. 13:30
1/3 anonim válasza:
A konty tényleg nem tablóképre való, hullámost meg te nem szeretnél, akkor maradt az egyenes. A "valami mégis" szerintem nem hiányzik egy tablóképre.
2/3 anonim válasza:
Ami jellemző rád. Ha lófarokban hordtad akkor legyen lófarkas, ha göndören akkor göndör. Szerintem a tablókép értelme, hogy meg mutassa a gimis "arcod", hogy milyen vagy-voltál, kár másnak látszani.
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak bontsd ki és hagyd természetesen ha valamit még is szeretnél esetleg az egyik oldalt eltűzheted egy szép kis csattal ,vagy fonattal ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=8JSuiZwJL4g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!