Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerülne a dauer,...

Mennyibe kerülne a dauer, ilyen hajra? Többi lent.

Figyelt kérdés

Majdnem derékig érő hajam van, ami elég erős és vastag szálú.. Nem szeretnék nagyon göndör hajat, csak olyan enyhét.. A kérdésem: mennyibe kerülne a dauer? Nem kell pontos ár- mert ugye mindenhol változó- csak úgy kb.

Köszi :)

2013. febr. 13. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ezt nem nagyon értettem, hogy miért nem akarsz volumennövelőt, az nem azt jelenti, hogy göndörebb lesz, mint a dauerolt, és szerintem nincsenek meg azok a hátrányai, ami a dauernek, az előnyei viszont igen, de te tudod.

Mindkettő ugyanazt csinálja - ízléstől függően hullámos vagy göndör hajat.

2013. febr. 14. 16:43
 12/17 A kérdező kommentje:
azért nem szeretnék volumen növelőt, mert az kissé jobban feladja a hajam.. és nekem nem az a lényeg, hogy többnek látszódjon amint írtam, mert elég dús hajam van.. hanem az a célom, hogy göndör legyen.. és faluba lakom..
2013. febr. 14. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Az mit jelent, hogy jobban feladja a hajad ?

Sztem ugyanaz a hatásuk, csak a volumen szépen jön ki a hajból és nem roncsolja, míg a dauer roncsol és csúnyán lenő.

Régi faszenes vasalóval akarsz otthon vasalni vagy egy korszerű maival, szerintem képletesen szólva ilyen a kettő viszonya..

2013. febr. 15. 00:38
 14/17 anonim ***** válasza:

A dauertől is többnek látszik a hajad, sőt, attól sokkal "birkásabbnak" látszik egy haj. Ez nem az eljárástól függ, hogy laza hullámos hajat vagy dús göndör bozontosat akarsz, hanem a megvalósítástól (pl. csavarók mérete, mennyi hajat tekernek egy csavaróra...stb.).

Nem értem.

2013. febr. 15. 00:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Jól van..én nem akarok vitatkozni.. Elmentem a fodrászomhoz és meg kérdeztem mennyiért dauerolná a hajam..8000 ft ha valaki majd keres a témában.. Megkérdeztem a volumen növelős eljárást is 15000 ft.... Megkérdeztem azt is, hogy tényleg nem nő- e le annyira... Azt mondta DE... Azzal egyet értett ő is, hogy nem annyira roncsol, de nem sokkal kiméletesebb a dauertől..valamint zárojelben: jobban feladja a hajat.. De szimpibb egy kicsit mert van benne jobban lágyabb és kis loknis fajta..
2013. febr. 15. 22:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia. Ha úgy érezted, hogy vitatkozom veled,sajnálom, egyálalán nem volt célom.

Bár nem vagyok fodrász, de bőven van tapasztalatom a headlinesról is és a headlies-t készítő fodrászpkról is, ezzel együtt arról fogalmam sincs, miért mondta neked, hogy ugyanolyan sz-rul nő le, mint a dauer, mert pont hogy nem, sőt,egyáltalán nem is nő le, hanem egyszerre rugja ki magából a haj mindenhonnan, fokozatosan. Na mindegy, ez biztos hogy nem így van amúgy.

Azt a kifejezést nem értem, mit jelent az, hogy feladja a hajat.

Sokallom a 15-öt is érte egyébként.

2013. febr. 16. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy munka ugyanannyi van vele, mint a dauerrel, sőt, szinte ugyanúgy kell elkészíteni, a használt anyagokban van eltérés, ami miatt picit drágábban csinálják, de hogy kétszer annyiért akarja Neked megcsinálni szinte ugyanazt a frizurát, az szerintem nonszensz.
2013. febr. 16. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!