Derékig érő hajam van, és be szeretném daueroltatni. Tegyem, vagy ne tegyem? Ha teszem, kb mennyibe kerülne? Mennyire károsítja (vagy nem is károsítja? ) a hajam? 17/L
Szia!
Tegnap daueroltattam be a hajam és egyenlőre nagyon szép. Az első hajmosás után derül ki mennyire fogta meg, amire várni kell 3-4 napot, mert kb. ennyi idő mire berögzülnek a hullámok.
Bátran vágtam bele, mert régebben már volt benne dauer, sőt egyszer spirált is rakattam bele, na az volt az igazi. Sajnos a spirált kevesen csinálják és drága is, pedig gyönyörű lett tőle akkor a hajam. Derékig ért, göndören hátközépig ugrott fel és imádtam. Annyi a különbség, hogy a dauer lassan kimegy belőle - megnyúlnak a hullámok, míg a spirál lenő, de nem nyúlik ki.
Most hátközépig ée a hajam kb. 5 cm-t ugrott fel a sima dauertől. 7000-et fizettem vágással együtt.
Minden az ápoláson múlik. A kezeléstől kiszárad a haj, ezen kell segíteni. Normál hajra sampon, szárazra balzsam, majd kimosást nem igénylő pakolás. Minden reggel vizes kézzel átnyomkodom és szép marad. Ritkán kevés olajat teszek a tenyerembe és ezt nyomkodom a hajvégekbe. Ami alap, hogy sosem fésülöm, se vizesen, se szárazon. Hajhab, hajlakk (ezek is kiszárítják)nem kell, inkább göndörítő hab, de az is csak berakás után 1 hónappal. Hajmosás után csak kézzel fellazítom a tincseket, ahogy a pakolást kenem bele. Hidd el lehet szép is, sosem kellett emiatt gyakrabban vágatnom...
Kísérletezni kell, ricinus/olívaolajat használni néha, teljesen helyreteszik a haj kinézetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!