Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerülne a dauer,...

Mennyibe kerülne a dauer, ilyen hajra? Többi lent.

Figyelt kérdés

Majdnem derékig érő hajam van, ami elég erős és vastag szálú.. Nem szeretnék nagyon göndör hajat, csak olyan enyhét.. A kérdésem: mennyibe kerülne a dauer? Nem kell pontos ár- mert ugye mindenhol változó- csak úgy kb.

Köszi :)

2013. febr. 13. 15:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem ajánlom , elég durván tönkre teszi a hajat,de te tudod. A kérdésedre válaszolva bent a belvárosban a nagyim 3e ért szokta a másik nagyim meg a kis falucskájukban 1200 ért
2013. febr. 13. 15:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Egy derékig érő haj dauerolása szerintem megközelíti a 10 ezret - bár nagyon nagy a szórás árak között.
2013. febr. 13. 19:22
 3/17 A kérdező kommentje:

Azért szeretném mert elég sokszor nem tudok mit kezdeni a hajammal és olyankor eszembe jut hogy milyen jó lett volna most ha begöndörítem..nem állandóan csináltatnám, csak most tavasszal kipróbálnám..

Huh 10.000,- az nagyon sok.nem?

2013. febr. 13. 19:55
 4/17 anonim ***** válasza:
akkor inkább már lefekvés előtt picit vizezd be fond be vagy csavard be a hajas, és aludj úgy ,reggel bontsd ki ,de ne fésüld ki csak max egy picit rázd meg, nagyon mutatós tud lenni és a hajadat sem teszi tönkre
2013. febr. 13. 22:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Már vagy 6-8 éve is sokat lehetett hallani a headlines-ról, nem tudom, miért csak az elavult dauer-csavaró megoldásokban gondolkotok.. Nekem headlines van a hajamban vagy 6 éve.
2013. febr. 13. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:
A headline is dauer, csak gyengébb a hatóanyag. Az meg, hogy milyen csavaróra teszi a fodrász, attól függ, milyen hullámokat, fürtöket szeretne a vendég. Dauervízhez is lehet nagy csavarókat használni, és headline-hoz is sima dauercsavarókat. Ezeket leginkább az előttem szólónak írtam.
2013. febr. 14. 12:28
 7/17 anonim ***** válasza:

"A headline is dauer, csak gyengébb a hatóanyag."

Nézd, nekem még az ősidőkben, gimis koromban volt többször dauer is a hajamban. Az valóban gáz volt,roncsoló hatású, egy idő után ugyebár idétlenül néztem ki, ahogy lenőtt, más színű is volt a lenőtt hajrész, mint a fölötte lévő egyenes - kb. olyan , mintha lenőtt volna a festett haj, nem volt természetes hatása..stb.

A headlines-nak , a volumennövelésnek egyáltalán nincsenek ilyen hátrányai, eleve nem lenő a hajjal, hanem egyszerre, egyenletesen jön ki belőle, így mindig szép - akkor is ,ha még frissen göndör és akkor is amikor már csak hullámos a haj. Sokkal dúsabb tőle, tök jól megemeli a hajtöveket, nem lapul a fejtetőmre, teljesen természetes hatású az egész, és nincs gyengébb vagy erősebb kérdés, hisz ezt is lehet ízlés szerinti csavaróméretekkel, több vagy kevesebb anyaggal csinálni.

Sztem egyáltalán nem az a lényege, hogy a dauer finomított változata.

2013. febr. 14. 16:33
 8/17 A kérdező kommentje:
4. kommentelő.. erről írtam, hogy azért akarok dauert mert nem tudom mindig befonni a hajam, pedig jó lenne.. és mivel elég erős szálú hajam van kidobja. akár mennyi hajlakot is használok... egyébként a kérdésem az volt, hogy mennyibe kerül és nem az tönkre teszi-e a hajt vagy sem.. persze nem akarom tönkre tenni a hajam, de kipróbálni igen..
2013. febr. 14. 16:36
 9/17 A kérdező kommentje:
volumen növelőt egyáltalán nem akarok.. ha 3 fonatba fonom a hajamat szép.. de ha többe.. hát csak copffba jó.. kb oroszlánnak nézek ki vagy mint régen soma mama..
2013. febr. 14. 16:38
 10/17 anonim ***** válasza:

Mennyibe kerül : attól függ, hogy hol laksz és milyen hosszú a hajad. Előbbit nem írtad, utóbbit igen,derékig érőnél szerintem is 8-12ezer közötti összeg lehet, a dauer is, a headlines is.

Mondjuk a vastag szálú haj kirúghatja magából. Nekem is vastagszálú és nekem göndör lett mindkét eljárástól a hajam, viszont egy szintén vastag szálú hajú ismerősömnek egyszer volt dauerje és neki kirúgta a haja.

2013. febr. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!