Megtaláltad már A Samponod?
Figyelt kérdés
Tehát a kérdés lényege az volna, hogy rátaláltál e már arra a termékre, ami minden tekintetben tükrözte az elképzelésed? Gondolok itt állagra, színre, szagra, összetevőkre akár, nyújtja e azt, amit ígér, ár-érték arányban is jó e stb.
Melyik ez a sampon?
2013. febr. 12. 21:04
11/15 A kérdező kommentje:
samponszappant én is próbáltam, de sajnos nem jött be :( de egyébként a legtöbb embernek igen, szóval elhiszem, hogy amúgy jó :)
2013. febr. 14. 20:37
12/15 anonim válasza:
7. válaszoló: A Farmasi nem lapítja le a hajat egyáltalán. Az angol leírásban benne is van, hogy volument ad a hajnak.
14/15 anonim válasza:
kérdező, rákerestem a farmasira. belinkeled krémmániáról, melyik a tiéd? mert én csak olyat találok, ami a Müllerben kapható, és van benne SLS.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ezt a revitalizálót használta a kérdező is.
Igen van benne sls, illetve már nem lehet kapni a Douglasban, legalább is nálunk nem. A csomagolása már évek óta máshogy néz ki, és őszintén szólva ahogy megváltozott a csomagolás, mintha a beltartalom is kicsit más lenne. Annak idején évekig használtam ezt a sampont, mert csak ettől nem viszketett a fejem, aztán vettem egy fél éve, és iszonyatosan viszkettem tőle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!