Megtaláltad már A Samponod?
Tehát a kérdés lényege az volna, hogy rátaláltál e már arra a termékre, ami minden tekintetben tükrözte az elképzelésed? Gondolok itt állagra, színre, szagra, összetevőkre akár, nyújtja e azt, amit ígér, ár-érték arányban is jó e stb.
Melyik ez a sampon?
Egyelőre még nem, de legutóbb fél évig használtam a Dove samponját, amit nagyon szerettem. Erről lenne szó:
Az illata a kedvencem samponok terén, az állaga krémes és jól habzik, ami nekem nagyon fontos. Nagyon jól tisztít, és hajmosás-szárítás után mindig dús a hajam, bár alapvetően sincs kevés hajam. De nem lapítja le egyáltalán, nem nehezíti el a hajam, mindenféle volumennövelő nélkül ilyen a hajam ennek a használata után:
Emellett 5x kevesebb töredezett hajvég az, amit ígér. Talán van benne valami, sokáig szép a hajam tőle, de egy nagyon száraz hajat szerintem egy gliss kur jobban helyre hoz/ápol, de ez csak az én tapasztalatom.
Az ára 6-800 ft. körül mozog, nem vészes.
Összességében nekem ez a sampon 5/4. Szeretem. Mégis most egy másikkal kísérletezek, szeretek újat kipróbálni, és még nem is találtam meg az 5/5-ös samponomat.:)
Off: nem lapítja le a hajat ez a sampon, amit a kérdező is használ? Nekem az a bajom a samponokkal, hogy lelapítják.
Egyetlen sampont találtam eddig, amitől nem lapult le, ez pedig a Syoss-tól a festett hajra való. Utálom az illatát:))
Balea More Blond, de sajnos kivonták.
Látványosan szőkébb tőle a hajam, finom az illata, és olcsó is.
A másik Balea szőke sampon is jó, ha elfogy az utolsó flakon a More Blond-ból, ahhoz fogok visszatérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!