Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megtaláltad már A Samponod?

Megtaláltad már A Samponod?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdés lényege az volna, hogy rátaláltál e már arra a termékre, ami minden tekintetben tükrözte az elképzelésed? Gondolok itt állagra, színre, szagra, összetevőkre akár, nyújtja e azt, amit ígér, ár-érték arányban is jó e stb.

Melyik ez a sampon?

2013. febr. 12. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hiszem végre megvan a tökéletes, és ez a Balea Koffeines samponja. Nem zsírosodik tőle a hajam mint más samponoktól, nem viszket a fejbőröm utána, nincs erős illata, szilikonmentes, olcsó.
2013. febr. 12. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Babylove sampon az. Kíméletes a hajhoz, szulfát- és szilikonmentes, nincs erős illata, olcsó, pont annyira tisztít, amennyire kell.
2013. febr. 12. 21:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is megtaláltam azt hiszem :) A Douglasban kapható Farmasi samponról van szó egészen konkrétan. Árban verhetetlen, 1000 Ft 700 milli (ez olyan, mint ha egy klasszikus, standard méretű 200 millis sampont 300 ft-ért vennél meg). Szilikon és parabén mentes, tele rengeteg gyógynövénnyel (mezei zsurló, csalán, nyírfa, zsálya stb) és vitaminokkal (B5, B7). Az illata enyhe, kellemes gyógynövényes, de nekem pont így jó (nem szeretem az erős illatokat). Jól tisztít, egyáltalán nem szárítja a hajam, ugyanakkor nem is zsírosítja. Szerintem fantasztikus :)
2013. febr. 12. 23:06
 4/15 anonim ***** válasza:

Egyelőre még nem, de legutóbb fél évig használtam a Dove samponját, amit nagyon szerettem. Erről lenne szó:

[link]

Az illata a kedvencem samponok terén, az állaga krémes és jól habzik, ami nekem nagyon fontos. Nagyon jól tisztít, és hajmosás-szárítás után mindig dús a hajam, bár alapvetően sincs kevés hajam. De nem lapítja le egyáltalán, nem nehezíti el a hajam, mindenféle volumennövelő nélkül ilyen a hajam ennek a használata után:

[link]

Emellett 5x kevesebb töredezett hajvég az, amit ígér. Talán van benne valami, sokáig szép a hajam tőle, de egy nagyon száraz hajat szerintem egy gliss kur jobban helyre hoz/ápol, de ez csak az én tapasztalatom.

Az ára 6-800 ft. körül mozog, nem vészes.

Összességében nekem ez a sampon 5/4. Szeretem. Mégis most egy másikkal kísérletezek, szeretek újat kipróbálni, és még nem is találtam meg az 5/5-ös samponomat.:)

2013. febr. 13. 01:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg ami jó isana professional sampon festett hajra,ápol,nem zsirosit,kicsit dúsit is.
2013. febr. 13. 11:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nekem is a Farmasi A Sampon, a Nagy Ő :D A legeslegjobb sampon ami valaha a tulajdonomban volt. A hajtövektől a hajvégekig táplál, iszonyatosan puhává és selymessé teszi a hajam, és ahogy te is írtad, tele van gyógynövényekkel, vitaminokkal, illata nagyon jó, és még sorolhatnám :D
2013. febr. 13. 12:31
 7/15 anonim ***** válasza:

Off: nem lapítja le a hajat ez a sampon, amit a kérdező is használ? Nekem az a bajom a samponokkal, hogy lelapítják.

Egyetlen sampont találtam eddig, amitől nem lapult le, ez pedig a Syoss-tól a festett hajra való. Utálom az illatát:))

2013. febr. 13. 14:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Én kiskorom óta az amway-től használok sampont. Volt egy idő amikor több félét is kipróbáltam, de egyik sem volt olyan jó mint ez. Nagy kiszerelésben lehet kapni, könnyen kimosható a hajból, nem zsírosodik úgy a hajam tőle, finom illata van, szép fényes és selymes tőle a hajam. Teljes mértékben elégedett vagyok vele:) Az ára kissé húzós, de 1 literes kiszerelésben szoktuk venni és nagyon sokáig kitart mert elég belőle egy kevés is
2013. febr. 13. 14:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Balea More Blond, de sajnos kivonták.

Látványosan szőkébb tőle a hajam, finom az illata, és olcsó is.

A másik Balea szőke sampon is jó, ha elfogy az utolsó flakon a More Blond-ból, ahhoz fogok visszatérni.

2013. febr. 13. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
MEG! kézzel készített kizárólag természetes anyagokból készült samponszappan(ok) :)
2013. febr. 14. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!