Merjem megtenni?!

Figyelt kérdés

Szerintetek megtegyem? Nos, fenékig érő vastagszálú, festetlen sötétszőke hajam van. Ha eladom, akkor meddig vágják le, mennyi pénzt kapok érte?

Érdemes?( amúgy rettentően nehéz kezelni, és nehezek a hétköznapok is vele)

2013. febr. 9. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
gondolom, addig, ameddig engeded. mondjuk en vallig erore vagatnam a te helyedben... es igen, tedd ha gondot okoz mar a hosszu hajad es nehez kezelni. biztos hianyozni fog, de egyes helyeken a szep hajakert akar 100 ezer forintot is adnak.
2013. febr. 9. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
NE! Hosszú haj a legszebb! :) Én is azt szeretnék,csak sokáig tart megnöveszteni meg sok munka van vele de hidd el megéri !
2013. febr. 9. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
ha már tényleg inkább csak a terhedre van, akkor tedd. viszont nem mindenki haja megfelelő. remélem tetszeni fog majd a rövidebb hajad is:)
2013. febr. 10. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:

És egészséges a hajad? Nekem hosszabb van, mint neked, és nagyon könnyű kezelni, semmivel nem okoz nekem nagyobb nehézséget, mint mondjuk egy hátközépig érő. Régen egy időben nagyon rossz állapotban volt a hajam, akkor nekem is fenékig ért, na akkor tényleg nehéz volt kezelni, mert tört.

Ha tényleg már csak nyűgként tartod számon, és semmi örömet nem okoz, akkor vágasd le, úgy nem érdemes megtartani. Csak a pénz miatt én biztos sosem vágatnám le. Mindenhol más összeget adnak érte, meg hajfüggő is. Érdeklődj pár szalonnál, akár emailben is küldhetsz nekik képeket, hogy mennyit adnának a tiédért.

2013. febr. 10. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!