Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen körkefét vegyek?

Milyen körkefét vegyek?

Figyelt kérdés
Annyi féle van,vastagabb, vékonyabb, némelyiknek olyan a kefe része mintha drótból lenne, némelyik meg műanyag és nem tudom melyik a megfelelő. Használni sem tudom,nekem nem volt még . Ha tudtok képet is linkelhettek a megfelelő körkeféről.

2013. febr. 8. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen típusú hajat szeretnél vele készíteni?
2013. febr. 8. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Olyat amilyen a Riválisokban van Valentinának. Nem tudom ismered-e? De nekem göndör hajam van és nem vékonyszálú. Válig ér.Vasalni szoktam. És azt sem tudom, hogy száraz hajon vagy fél száraz hajon használjam majd a körkefét? Úgy lehet, hogy ki van vasalva a hajam és utána használnám a kefét? Vagy két munkát nem muszáj csinálnom?
2013. febr. 8. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Linkelj légyszi egy lépet a hajról, amilyet szeretnél, meg hogy kb milyen a tied, és úgy könnyebb segíteni!:)
2013. febr. 8. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Az én hajam kb ekkora, nagyon göndör, vastagszálú, inkább száraz hajtípusú.

2013. febr. 9. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyobb fejűt a haj hullámainak kiszárításáshoz, és egy kisebb fejű kellene a végek kiszárításáshoz.

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 10. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!