Hogyan kell megnézni, hogy milyen színű alapozót vegyek?
Figyelt kérdés
Amit most vettem a boltban jónak tűnt erre itthon teljesen más, sokkal sötétebb... hogyan válasszam ki a megfelelő színt?:(2013. febr. 4. 16:35
1/2 anonim válasza:
Nézd meg a számát ha ez sötét vdgyél ennél eggyel világosabbat.
2/2 anonim válasza:
Anélkül, hogy az arcodra kennéd, nem nagyon tudod megállapítani. Oldalra, az áll vonalában az arc alsó részére kell kenni, ott össze tudod nézni, hogy a nyakaddal is hogy passzol. Ha egyáltalán nem látszik, akkor jó. A fedését én úgy szoktam megnézni, hogy az egyik anyajegyre kenem a kezemen. Ha kentél az arcodra, és teljesen passzolónak tűnik, akkor is érdemes természetes fénynél megnézni. Vigyél egy kis tükröt magaddal, ha felkented menj ki az üzletből és nézd meg ott is. Utána mindenképp töröld le magadról, mert sok baci lehet a teszterekben. Még annyi a fontos, hogy miután magadra kented várj pár percet, mert vannak olyan fajták, amik könnyen sötétednek a levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!