Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg lehet így világosítani...

Tényleg lehet így világosítani az alapozót?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam karácsonyra alapozót és most próbáltam ki. Kicsit sötét volt és azt mondták, hogy ha teszek bele testápolót akkor világosabb lesz. Ez tényleg igaz? Vagy másképp is lehet alapozót világosítani?

#smink #világosítás #alapozo #alapozó világosítás
2013. jan. 1. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
persze lehet, csak óvatosan a mennyiséggel :)
2013. jan. 1. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
arckrémmel!, NE testápolóval!
2013. jan. 1. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Testápolót ne tegyél bele! Max. egy kis arckrémet. A testápoló nem tesz jót az arcbőrnek.

De először szerintem csak nyomj egy kicsit a kézfejedre, és ahhoz keverj egy kis arckrémet, majd próbáld ki. Ha beválik, akkor is inkább csak apránként kis mennyiséget keverj össze. Ha pedig nem válna be, akkor elteheted az alapozót a nyári, őszi időre, amikor egy kicsit barnább vagy. :)

2013. jan. 1. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. jan. 1. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy világosabb és egy sötétebb alapozót szoktam összekeverni amikor nem sikerül megfelelő színűt venni. Ne tegyél bele sok arckrémet, mert félő hogy nem fog rendesen fedni, és ne az üvegben keverd össze (ne az összeset rontsd el, ha úgy van)hanem csak egy kicsit kutyulj.
2013. jan. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!