Hogy lehet világosítani egy sötétebb árnyalatú alapozót?
Folyékony alapozó?
Két árnyalat, hmm. hát próbálkozz valami JÓ MINŐSÉGŰ test/arc ápolóval( krém )..
Semmiképp ne dobd ki :) a csere-bere meg nem mindig oldható meg..
Én a krémet ajánlom..VAGY vegyél valami rosszabb minőségű ( 500-1000 ftokért lehet már kapni ) VILÁGOS, a legvilágosabb alapozót.. És annyit keverj bele, ameddig nem látod jónak a színét.. A csuklód belső részén vagy a nyakadon próbáld ki.. ( általában ezek a helyek hasonló színűek, mint az arc ) ;)
Sok sikert, remélem segítettem :)
Szia.
Köszi a segítséget össze kevertem egy világos alapozóval és hát furcsa reakciót váltott ki:D a színe tökéletes az állaga olyan,mint az üditő szóval nagyon folyik:) A krémes megoldás ugyan jó ötlet,de sajna még így is nagyon barna,arra gondoltam,hogy megpróbálok rá tenni valami világos árnyalatú púdert,jővő héten veszek aztán majd kiderül milyen. Eladni,cserélni nem szeretném semmiképp.Mégegyszer köszi a tartalmas választ.Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!