Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Gondot okozok a...

Lányok! Gondot okozok a bőrömnek azzal, ha mindennap használok alapozót?

Figyelt kérdés

na jó, nem mindennap, pl ha nem mozdulok ki otthonról, akkor egyáltalán nem, de nagyon sokszor használok. hazaérek, lemosom sminklemosóval. kb 3 éve használok.

18l

2012. dec. 19. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha jó minőségű termékeket használsz, megfelelően lemosod és hidratálod a bőröd, akkor szerintem nem okozhat problémát.

Esetleg, ha BB krémet használnál, talán azt nem éreznéd annyira ártalmasnak, és már Magyarországon is lehet kapni több félét, választhatsz bőrszínedhez és bőrtípusodhoz megfelelőt, és egész jó fedésük van.

2012. dec. 19. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
egyetértek a előzövel
2012. dec. 19. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:

nem

én is mindennap használok

csak jó minőségűt vegyél

amit én használok az 30 ml 3 ezer forint, és jó

na meg este lemosod és vmi arctejet tegyél rá v vmit :)

én így szoktam

2012. dec. 19. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy árt, a jó minőségű is, mivel tele van káros összetevőkkel. Ami nem árt az a természetes összetevős termékek, de azok fedni sem fednek semmit. Szóval felesleges. Mondjuk a legtöbb nő nem is értem miért használja. Ha csak nem aknés, full piros vagy pattanásos az arcod akkor teljesen feleslegesen kínzod alapozóval. BB krém kevésbé káros, ha mindenképp kell valami akkor inkább azt válaszd.
2012. dec. 19. 20:36
 5/6 anonim válasza:

Árt. De ne ilyen drabális dolgokra gondolj. :))

Amugymeg a jó minőségű is árt, mivel elfedi a bőröd, nem hagyja lélegezni. Eltömíti a pórusokat. De ha rendesen lemosod (sminklemosó + valamilyen arclemosó. Nekem Garnier PureActive. kb már 3-4 éve használom ezt és nagyon jó. Meg valamilyen bőr radír. De nem minden nap!)

2012. dec. 19. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
jót nem tesz neki, de ha mellé megfelelően ápolod a bőrödet, tisztítás, radír, maszkok és mindenből a bőrtípusodnak megfelelőt használod, akkor nem. Van, akinek meg a munkahelye követeli meg a sminket, az mit csinál, ugye, muszáj...
2012. dec. 19. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!