Hozzászokhat később ahhoz a bőröm ha most mindennap testápolót használok? (tehát ha nem használom majd olyan sűrűn akkor hamarabb száraz lesz a bőr stb. )
ezt nem értem :(
én azt hittem jót teszek a testápolóval :(
miért mondjátok, hogy csak csínján szabad használni?
köszi a választ!
(első vok)
Én sose használtam, pedig menő volt, de engem egyszerűen idegesített, hogy ragad, tapad. :D
Aztán sajnos pár éve szenvedek szárazz bőrrel ekcéma miatt, de ahol nem muszáj, ott nem használok semmit, ha nagyon muszáj, akkor patikai hidratálót kenek, amikor meg bedurvul, akkor sajnos szteroidos krémeket kell. :S
Ha használsz is valamit, inkább szín és illatanyagmentes terméket keress, és ha épp nincs rá égető szükséged, hanyagold. Egy pár hétig biztos rossz lesz, ha elhagyod a krémeket, de utána helyreáll a bőröd, és hidratálja magát. :) Persze talán ne ebben a hidegben próbálkozz, ez tortúra a bőrnek, na ilyenkor pl szabad testápolózni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!