Száraz bőrre valami (olcsó) megoldás?
Vegyél egy jó arckrémet. Nem olcsó, mert nem érdemes ezen spórolni. Vehetsz épp a 100forintosban is valami no name cuccot, csak aztán ne csodálkozz, ha valamiért kiütéses vagy pattanásos leszel tőle. :S (persze a drágábbakkal is megeshet, de ritkábban azért :D)
Ha nagyon nincs semmi keret, éjjelre használj níveát, az tuti van otthon, ha nincs, pár100 forintért a sarki boltban is kapsz.
Esetleg menj el a patikába, és kevertess valamit, legalább illat és színezőanyagmentes. :D
Na meg belső hidratálás, igyál sokat, még ha télen annyira nem is kívánod.
Ohh. Vichy az csak drága, de szar, azt aláírom. Következő beruházásnál inkább La-Roche-Posey-t ajánlok.
Addig is, nívea szerintem, éjjelre, jó vastagon.
Olcsóbb krémek közül viszont Helia-D, nekem nagyon bevált, és másoktól is csak jókat hallottam.
Pakolás? Hát a tejszínt szokták ajánlani, a mázet, és a tejfölt például. Bár én az otthoni pakolásokkal nem vagyok túl bátor, sikerült megjárnom többször is. :S
Boltiak közül vannak ilyen kis tasakosak, pár száz forintért, próbálj ki 1-2 fajtát, ajánlom a Rossmannos Rival da Loop termékeket, elég jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!